2777
2789
عنوان

چرا تاپیک می زنید؟!!! چرااا؟؟

108 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

روی صحبتم با اوناییه که تاپیک می زنن، جوابشون رو می گیرن، باز دوباره تاپیک می زنن

مثلا طرف سوال پرسیده برای لاغری چیکار کنم، با هزار تا دلیل و مدرک و سند و منبع علمی بهش میگی باید فلان کارو بکنی. 

باز پنج دقیقه بعد تاپیک می زنه، چیکار کنم فلانجام لاغر شه؟

یعنی نظر بقیه براتون پشیزی ارزش نداره. مسخره ایم مگه؟

یا یه نفر تاپیک زده مشکلش رو گفته، همه نظر دادن، منتها اون نظری که باب میلش بوده دریافت نکرده !!!

خب چه خبرتووونه؟!

البته هر کسی اختیار داره هر چقدر خواست با هر موضوعی خواست، تاپیک بزنه. ولی وقتی قراره به کف پاتون بگیرین نظرات بقیه رو، می خوام فقط هدفتون رو از تاپیک زدن بدونم   با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا همینطوره. انقدر تاپیک می زنن تا اون جوابو بگیرن بالاخره    

خسته نباشن.در این جور مواقع باید گفت گلم چی دوس داری بشنوی بگو من همونو بگم

امیدوارم هر حاجتی دارین بهش برسین برای حل شدن مشکل من هم دعا کنین
اصولا بعضیا سوال میپرسن تا اون چیزی که دوست دارن رو بشنون

وقیقا مثلا دیشب یکی بدگوییه عروسوشو میکرد انتظار داشت هم باهاش همراشن به مخالفا هم فش و چرت پرت میگفت 😂😂😂بعدم میگفت من تحصیلاتم عالیه شما سیکلم ندارین بعد دوباره فشای بد 😂😂

وقیقا مثلا دیشب یکی بدگوییه عروسوشو میکرد انتظار داشت هم باهاش همراشن به مخالفا هم فش و چرت پرت میگف ...

😂😂اع چرا من نبودم

😂😂اع چرا من نبودم

من خوابم نمیومد گفتم یه سر بیام اونقدر خنده دار و تاسف بار بود که نگو البته منم کم حرصش ندادم با خنده ها و حرفای مودبانه ام اما خیلی بیرتبیت بود به عروسشون میگفت دهاتیه بی سوادن دیپلمم نداره اما داداشم مهندسه تازه خودشون رفتن دم در خونه دختره خاستگاری کردن 

من خوابم نمیومد گفتم یه سر بیام اونقدر خنده دار و تاسف بار بود که نگو البته منم کم حرصش ندادم با خند ...

😂😂وا چ منگولایی پیدا میشن.تحصیلات شعور نمیاره ک