2777
2789

توهین نمی کنم به همه، خانم های زرنگ و موجه هم زیادن 

ولی تو عمرم انقدر خانوم کتک خورده و خیانت دیده و ... و مونده و رونده و درمونده از خانواده شوهر ندیده بودم

چتونه بابا یکم دست و پا داشته باشین، چرا اجازه میدین اینطوری برخورد بشه باهاتون؟ مگه عزت نفس ندارین؟ اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تو شرایطش نباشی نمیفهمی.همه از دور میگن میبایست فلان کارو کنی یا نکنی.ولی اگه خودشونم تو همون شرایط قرار بگیرن میبینن کاری از دستشون برنمیاد

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

من دو تا دست و دوتا پا دارم کافیه؟

شوهرم ندارم کافیه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خیانت با وجود بچه رو چیکار میشه کرد؟اونم وقتی بچت فقط شیش ماهشه؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

موافقم با حرفات ولی باور کن بعضی وقتا مردا انقدر ظالمن که خانوما کاری از دستشون برنمیاد و اکثرا هم به خاطر بچه است حس مادری یه حس عجیبیه حاضری هر چیزیو به خاطرش تحمل کنی مضاف بر اینکه قاتون هم در بیشتر موارد به نفع مرداست

شوخی داری میکنی دیگه؟

شوخی چی؟؟ روزی چند تا تاپیک زد و خورد و توهین شوهر و خونواده شوهر و... 

من در اطرافیانم نمی بینم این چیزا رو 

چرا یه آدم باید اجازه بده اینجوری برخورد بشه باهاش؟

خیانت با وجود بچه رو چیکار میشه کرد؟اونم وقتی بچت فقط شیش ماهشه؟

دقیقا البته من خیانت هنوز ندیدم ولی درکل همیشه به شوهرم میگم!میگم اگر خیانت کنی من تحملشو ندارم ولی دلم به حاله بچه هام میسوزه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!