2777
2789
موفق باشي عزيزم و به زودي مامان بشي ...برا منم دعا كن خيلي استرس دارم كه فوليكولام سالم باشن و جنين ...

استرس نکن امیدت ب خدا باشه انشأالله جواب بگیری خیلی امپول زدی!انشاالله خدا بهت دو قلو بده

رويان  خب از نظر رياضي صدم از دهم كمتره يعني دوميم بدتره جواب

آهان آخه من خیلی از ذخیره سر در نمیاوردم،از من ذخیرم چطوره!منم سنم بالا رفته،انشالله هممون مامان بشیم ب لطف خدا نگفتی چندسالته،رویان خوبه انشاالله نتیجه بگیری دوستم داره میره اونجا دکترش رمضانژاد فک کنم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نکن امیدت ب خدا باشه انشأالله جواب بگیری خیلی امپول زدی!انشاالله خدا بهت دو قلو بده

والا هزينه داروهام تا الان شش مليون شده 

شكم برام نمونده ديگه سوراخ سوراخ شدم 

ذخیره تخمدان پایین ... تخمدان کوچیک .... تخمک بی کیفیت

اولش برو توي سيكل اي وي اف بگو تخمك كشي كنن برات و كم نيار شده دو سه دوره هم تخمك كشي بري خوبه ...بعدش اگه نخواستي بگو فريز كنن برات بعدش برات بكارن اگه هم خداي نكرده جواب نگرفتي خيليها اهدايي گرفتن و راضي هستن و حس و حالشون خيلي شادتره از ماماناي ديگه چون تو نااميدي با به هديه خدايي مامان شدن

فعلا كه قراره برم ببينن اين فوليكولا سالمن كه برام اي وي اف كنن يا نه ...دعا كن برام چون با كلي امپو ...

من هنوز جلوگیری می کردم ... تا حالا برای بارداری یک بار هم اقدام نکردم.... اصلا دکترها هیچ امیدی نمیدن . میگن فقط اهدایی

من هنوز جلوگیری می کردم ... تا حالا برای بارداری یک بار هم اقدام نکردم.... اصلا دکترها هیچ امیدی نمی ...

ذخیرت مگه چنده چند سالته!دکتر همه رو ناامید میکنن خدا آدمو ناامید نکنه عزیزم امیدت ب خدا

ذخیرت مگه چنده چند سالته!دکتر همه رو ناامید میکنن خدا آدمو ناامید نکنه عزیزم امیدت ب خدا

خودم رو بدجور باختم. هیچ امیدی ندارم. نمیدونم چیکار کنم. نمیتونم با تخمک اهدایی کنار بیام