2777
2789
عنوان

خانومای مطلع مذهبی میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
،حدود20

نمی گم چون بچه ای وبه بلوغ فکری نرسیدی فقط اینو بدون اگه کار خوبی کنی میری بهشت و اگه کار بدی کنی میری جهنم  که واقعا وجود دارن وشک کن هیچوقت میدونی که خودکشی هم ادم میبره جهنم 

من یک مرد هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی گم چون بچه ای وبه بلوغ فکری نرسیدی فقط اینو بدون اگه کار خوبی کنی میری بهشت و اگه کار بدی کنی می ...

چ سخت گیر باشه

باشه عزیزم تحت فشارت نمیزارم هر طور دوس  داری اما من ن بچه ام ن هر چیز دیگه ای ک نشان بر کمبود عقل باشه ب کسیم اجازه ی توهین نمیدم از مذهبیای جامعمونم انتظار انعطاف و نرمی زبان بیشتری میره

برات ارزوی خوشبختی میکنم ک تااخر عمرت هیچ وقت از زندگی حتی نالان نباشی چ برسه ب خودکشی

چ سخت گیر باشه باشه عزیزم تحت فشارت نمیزارم هر طور دوس  داری اما من ن بچه ام ن هر چیز دیگه ای ...

عزیزم من مذهبی نیستم من تجربه مرگ و داشتم واسه همین گفتم  نگفتم برات چون میترسم بری خودکشی کنی چون واقعا اون دنیا وجود داره 

من یک مرد هستم 
عزیزم من مذهبی نیستم من تجربه مرگ و داشتم واسه همین گفتم  نگفتم برات چون میترسم بری خودکشی کنی ...

من اگه میخاستم خودکشی کنم نیاز ب تاپیک نبود ب تیغ نیاز بود یا سیانور کلا اطلاعات مذهبی میخاستم ببینم در این مورد چی میگه از شما هم ممنونم ک وقت گزاشتین