2777
2789
یعنی چی؟؟؟ مثلا شوهر طرف بمیره خانواده شوهر میان مثلا عروسشون میندازن بیرون خونشون برمیدارند؟؟  ...

خسته نباشید... تازه فهمیدی ک اگه مرد فوت شه خدا نکرده... و پدر و مادر و  از مالش سهم دارن... تازه ب خاهرو برادر طرفم دیه میرسه... فقط یک راه داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی میگه مهریه ندارم خونه داره؟؟    

آدم باور نمیکنه

من خودم یک غلطی کردم با مهریه خیلی کم ازدواج کرد الان شوهرم ولم کرده مثل سگ پشیمانم

یعنی عقد بودم 

الان فهمیدم مهریه خیلی مهم برای زن

چیزی که من در اطرافم دیدم اینجوری نبوده . 

ما یکی از آشناهامون داشتن میرفتن مسافرت  تو حیاط خودشون قلب آقا میگیره میمیره...

میگن روز بعدش خانومه تو ساری دنبال کارای قانونی بوده..

چون شوهرش فک کنم از قبل بهش وکالت تمام داده بوده... رفته بوده از ساری حکم رو بگیره.. با اینکه کل خانواده شوهرش کارمندو معلم و استاد دانشگاه و آدم حسابی اند...

حالا من یک برادرشوخر ترامادولی دارم ک از صندق صدقه پول برمیداره.... 

هیچی نداشت فامیلتون؟؟؟پیش قسط چن تادرنظرگرفتن؟

جزئیاتش اطلاعی ندارم اما میدونم که وقتی زمان مهریه فرا میرسه پسره نداده دختره ازش شکایت میکنه میندازه زندان ..

اومنم الان نزدیک ۵سال یا بیشتره که وضعیت دختره همینجوره کلا بلا تکلیفه 

تازه اگه ازدواج کنه اون دوتا سکه که هر سال به زوری میگره اونم دیگه بهش نمیدن 

کاش همه چی درست بشه

جزئیاتش اطلاعی ندارم اما میدونم که وقتی زمان مهریه فرا میرسه پسره نداده دختره ازش شکایت میکنه مینداز ...

اهان...نه مهریه بعدازدواجم میرسه دخترعمم ازدواج کرده ولی ازهمسرسابقش همچنان مهریه میگیره