ناهید7575 مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 عنوان چی رنگ خون میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 87 پست میخوام یه چیزی رو خونی کنم.چی طبیعی و نزدیک به رنگ خون هست؟ تاپیک رو جنایی و ترسناک نکنید.واسه خودم میخوام.کلا میخوام بدونمنه واسه ترسوندن و نه واسه چیز خاص دیگه ای لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست... 1398/05/12 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 نیس ندارم الان😑 پس اب رب درست کن😂 در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
ملودی20 عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 12690 ببخشید ولی اگه اضطراریه و خ مهم برات و چندشت نمیشه خون پری البتههه خ خ ببخشید😶
مامان_جوجو1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 3385 نیس ندارم الان😑 آلبالو له کن بمال خودشم شبیه لخته میشه😂😂😂 یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
نننننجووون عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 467 اگر برای اون چیزیه که تو ذهن منه به یک عدد کبوتر بی پدر و مادر نیازه 😢البته گناه داره پس بی خیال کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،
ملودی20 عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 12690 مغازه هایی که لوازم شوخی میفروشن، خون مصنوعی دارن، خیییلی واقعیه. کجاست لوازم شوخیییییی منم ب خون نیاز دارم شدیدددددد
مامان_جوجو1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 3385 نه بتادین زردی داره جوهر خودکار قرمز من قبلا از این کارا زیاد کردم نوک مداد ندکیو میکردم تو لوله ... 😂😂😂😂 یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
ناهید7575 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 نترسونش گناه داره 😐 خخخخ کی رو؟نه بابا.یه دروغی گفتم که چند قطره خون ازم اومده که فردا کلاس نرم.ماما همراهم میگه عکس بفرست ببینم حاده؟😲😕 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
نننننجووون عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 467 شاهتوت خوبه به نظرم کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11963 خخخخ کی رو؟ نه بابا. یه دروغی گفتم که چند قطره خون ازم اومده که فردا کلاس نرم.ماما همراهم میگه ع ... چه پِیگیره 😐 یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
نننننجووون عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 467 کجاست لوازم شوخیییییی منم ب خون نیاز دارم شدیدددددد چرا همه دراکولا شدید😂 کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،
شهریوری_۷۰ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 3719 نیس ندارم الان😑 حالا واسه چی میخای؟ تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
ناهید7575 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 پس اب رب درست کن😂 کردم زرد شد 😫 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ناهید7575 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 5733 ببخشید ولی اگه اضطراریه و خ مهم برات و چندشت نمیشه خون پری البتههه خ خ ببخشید😶 باردارم پری از کجا بیاد آخه😯 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
پرومتئا عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 5513 کجاست لوازم شوخیییییی منم ب خون نیاز دارم شدیدددددد یه فروشگاهی هست به اسم رنگین کمان. تهران و ساری و چند تا شهر بزرگ دیگه هم شعبه داره. ولی پیج اینستا هم داره و میشه اینترنتی خرید کرد اینه پیجش Ranginkaman.balloon