2777
2789
عنوان

تازگیا ی فکری میاد به مغزم دیوانههههه میشم 😢کمکککککککک تروقران

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 87 پست
احیانا کسی چیزی درباره مرگ نگفته بهت که اینجور میترسی؟ 

نعععععع .ی شب موقع خاب ب مامانم فک میکردم میگفتم نهایتتتتا جمع جمعش 30سال عمرش مونده بعد خودمو حساب کردم دیگه این فکرا پشت سر هم اومدن

زندگی رو همه دوست دارن ولی اینجورم نیست که ادم به مرگ فکر کنه هرشبو بترسه 

این مشکل روحیه ربطی به وابستگی و دل بستگی نداره 

درجه اهمیتش در آدم های مختلف فرق داره 

من روانشناس نیستم ولی میدونم طرز فکر یه چیز عمومی و رایج نیست و فرد به فرد فرق داره به خصوص در مورد یه قضیه مهم مثل مرگ 

استارتر باید بره پیش روانشناس و همین طور خود من 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بدتر از توام خاهر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شبو روزم شده فکرکردن به مرگ.چطوری میمیرم.من نمیتونم تو سردخونه بمونم😭😭😭 موقعی که میشورن جسدمو چیکار کنم😭😭😭😭😭وای خدا وای

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘
از تمام مرحله مرگ بالاخره میرم نمبدونم کجااااا چجور جاییییه من ک اینهمه خودم رو میپرستم حوصله بخود ر ...

ادامه نده ب این کارا و‌افکار ک اخرش افسردگیه..داری احساس پوچ بودنو ب خودت تلقین میکنی

کارایی ک خوشحالت میکنه‌انجام بده

با دوستای سرزنده و شاد برو‌بیرون

مسافرت برو

یه شوهر خوش مشربم خیلی کمک‌میکنه 

از تمام مرحله مرگ بالاخره میرم نمبدونم کجااااا چجور جاییییه من ک اینهمه خودم رو میپرستم حوصله بخود ر ...

تا زنده ای باید زندگی کنی.همه میمیرن نمیشه ک ب خاطر اون روز ک معلوم نیس کی میخواد اتفاق بیفته زندگی واسه خودت زهر کنی.فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی.اگه ادم خوبی باشی از مرگ نمیترسی.رو حرفام در مورد نماز و...فکر کن خیلی تاثیرداره.بای

منم گاهی فکر میکنم ک قراره چجوری بمیرم :/

اون لحظه دردی هم حس میکنم یان

لعد میرم ب اینکه عزیزام چ زمانی ازم جدا میشن فکر میکنن بعدم یکم عر میزنم تا خوابم میبره😅😁

ولی درکل از یکسمتم برام جالبه بدونم اون دنیا چجوریه و حتی گاهی براش هیجان زده هم میشم😁

میخوامش‌‌،پس‌بدستش‌میارم   
من بدتر از توام خاهر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شبو روزم شده فکرکردن به مرگ.چطوری میمیرم.من نمیتونم تو سرد ...

من حالا از این ک روزییییی بالاخره میاد سراغم تپش میگیرم

از همتون متشکرم ب نحوی خاستید آرومم کنیدددد

من اصلا قصد آروم کردنت را ندارم 🤕

چون هنوز خودمم در این مورد آروم نشوم 

فان#  

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ادامه نده ب این کارا و‌افکار ک اخرش افسردگیه..داری احساس پوچ بودنو ب خودت تلقین میکنی کارایی ک خوشح ...

چی میگی خاهر ده ساله روی مسافرت ندیدم شوهرررم بقدری بیشعوره

من بدتر از توام خاهر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭شبو روزم شده فکرکردن به مرگ.چطوری میمیرم.من نمیتونم تو سرد ...

بیخیال بابا

بالاخره همونطور ک یه روز بدنیا اومدیم یه روزم میریم 

فاصله این دو رو تا میتونی زندگی کن حتی با وجود سختیای زندگی بازم سعی کن همه چیزو راحت بگیری تا بگذره

میخوامش‌‌،پس‌بدستش‌میارم   
نعععععع .ی شب موقع خاب ب مامانم فک میکردم میگفتم نهایتتتتا جمع جمعش 30سال عمرش مونده بعد خودمو حساب ...

عمر دست خداس عزیزم تو شاید بگی 30 سال خدا میتونه اونو 50 سال دیگه زنده نگه داره تو اگه دور از جونت بمیری هیچ اتفاااقی برات قرار نیس بیفته یا به این دنیا خیلی وابسته ای یا اینکه از یسری چیزا دربارا مرگ میترسی بعدش از این زمانی که داری لذت ببر تو نمیدونی چقدر دیگه زنده ای خودتم نمیتونی حتی میانگینشو حساب کنی پس فقط از زمان باقی ماندت لذت ببر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز