2777
2789
بله عزیزم .شوهرم مشکل تعداد و تحرک اسپرم داشت

مبارکه گلم انشاللللللللله که بسلامتی بیاد بغلت و خیرو خوش بختیشو ببینی ....دفعه اول گرفت؟چندتاتخمک داشتی و چندتا جنین تشکیل شد و چندتا انتقال دادی......ببخشید انقدر سوال میپرسم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلم انشاللللللللله که بسلامتی بیاد بغلت و خیرو خوش بختیشو ببینی ....دفعه اول گرفت؟چندتاتخمک د ...

بله عزیزم بار اولی که انتقال دادم مثبت شد.۱۶ تا تخمک داشتم ۱۴ تا جنین تشکیل شد قرار بود دوتا جنین انتقال بده تو لحظه ی اخر تصمیم گرفت ۳ تا بذاره.یکی گرید a دوتا b

بله عزیزم بار اولی که انتقال دادم مثبت شد.۱۶ تا تخمک داشتم ۱۴ تا جنین تشکیل شد قرار بود دوتا جنین ان ...

عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی میشه واسه منم دعاکنی ......خیلی میترسم از ای وی اف ولی باید قبل سال برم دنبال درمان

ایشالا که با دارو درمانی مشکلتون حل بشه و نخوای اذیت شی 😘😘😘

انشاللللللله ......الان رژیم گرفتم ۱۰کیلو کم کنم و برم واسه سیکل ای وی اف ولی اصلا دلم نمیخواد اینطوری باردارشم همش امیدوارم طبیعی بشه