2821
2789
هیچ کدومش جواب نمیده😔قضیه جدیه حتما لازمه بره پیشه دکتر..علاوه بر زود انزالی عدم نعوظ هم هست😭😭

سلام وقت شما بخیر درمان زود انزالی دو جز دارد یکی مصرف دارو و یکی تغییر در شیوه زندگی هر چقدر تعداد دفعات نزدیکی بیشتر باشد زود انزالی رو بهتر میکنه در لحظه خروج منی باید حواس خود را پرت کنید و نزدیکی را متوقف کنید به مرور زمان آن بهتر می شود سرترالین 50 میلی گرم روزی یکی و  کلومیپرامین 25 میلی یک ساعت قبل از نزدیکی کمک کننده است پماد زایلا پی 20 دقیقه قبل از نزدیکی و کاندوم های تاخیری هم موثرند. اگر در نعوظ هم مشکل داشته باشید به شرطی که مشکل قلبی ندارید تادالافیل قبل از نزدیکی کمک کننده است البته کمی سردرد میدهد. زعفران و سیر و پیاز میل را بهتر میکند و داروی جینسینگ هم از داروخانه بگیرید و مصرف کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تهران یا حومه تهران

توی اینترنت سرچ کن،اسامی میاد بالا،بعد هر اسمو دوباره جدا سرچ کن توی اینترنت ،درباره ش توی نظرات و تالارای گفتگو مربوطه یا همینجا سرچ کن بخون،اکثرا معلوم میشه که رضایت داشتن یا نه،اگه واسه دیرانزالی ام چیزی پیداکردی به من بگو🙈🤭😅😉😁

هههه لباس خلبانی بپوش 😅اسی الان همه مردا زودانزالن بخاطر غذاها و کارهای روزمرهمنم مشکل تورو دارم جز ...

همه مردا که نه ،خیلیا هستن که نرمالن یا حتی بعضیاهستن که مث من دیرانزالن،ولی واسه درمانش باید متخصص مراجعه کنن خیلیاش با رفتاردرمانی و تکنیکای غیر دارویی تا حد زیادی برطرف میشه،ولی متخصص ممکنه داروام بده،واسه تایمش به مرور بره بالا،ولی به مرور نه یه شبه،

اینا همش بی حسی دارن همشون یکین

بهترین راه واسه بالابردن تایم تکنیکای رفتاریه،که متخصص بگه بهتره،ما اینجا بگیم ممکنه ازش سوبرداشت بشه ولی اصلاااا چیزی نیست که قابل حل نباشه،خیلی ساده تراز چیزی که فکرشو بکنین قابل حله