2777
2789
عنوان

کدوم +عکس+عکس😁😁😉🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 142 پست
چند سالته اگه سنت پایینه خوب فکر کن بعدا پشیمون نشی  

۲۵ سالمه 

مامانم میگه زشته تو مادر شدی دیگه 😂🙁🙄دخترت ۴ سالشه 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
قابل احترامه ❤

ناراحت نشی عزیزم کلا میگم مثلا الان کلیپس کسی نمیذاره دوباره ساده میبندن سعی کن لباست شیک وساده باشه خودتم اخلاقت خوب باشه آرامش داری فک نکنی میخوام جانمازآب بکشم همیشه باوضو باش اینقدرچهرت دلنشین میشه اصلا علم هم ثابت کرده حتی نمازی خودمون میخونیم دانشمندان میگن روسلامت جسم وروح تاثیرداره مثلا رکوع براموسجود براقرمزشدن گونه میگن وقتی سجده میری خون بهتر به پوست ومومیرسه اینا جذابترت میکنه 😍😝بیربط به موضوع بود😯

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۵ سالمه  مامانم میگه زشته تو مادر شدی دیگه 😂🙁🙄دخترت ۴ سالشه

اها فکر کردم نو جونی از رو احساس تصمیم گرفتی هر کدومو دوست داری انجام بده فقط ظریف باشه مامان شدنم ربطی به این کارا نداره مگه ادم مادر بشه باید دست بذاره روی علایقش وبه خودش نزسه 

اها فکر کردم نو جونی از رو احساس تصمیم گرفتی هر کدومو دوست داری انجام بده فقط ظریف باشه مامان شدنم ر ...

والا 

نه کلا مامانمم با کارای من مخالفه میگه مثلا دیگه نباید با دوستتات هر دقیقه بدی سفره خونه  نباید از این کارا کنی  تتو کنی پرسینگ کنی 

خودش خیییلی اهل دله ها خیلی پایست ولی از این جور حرف بازی ها بدش میاد 🙄

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

هیچکدوم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم