2777
2789
عنوان

کدوم +عکس+عکس😁😁😉🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تتو!

من عاشق تتو ام

از هر نوع پرسینگی که توی صورت انجام بشه خوشم نمیاد

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

باعرض معذرت هردوتا غربتی بودن

حلقه تو بینی میبینم یاد این بوفالوهای عصبانی میوفتم

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

باعرض معذرت هردوتا غربتی بودن حلقه تو بینی میبینم یاد این بوفالوهای عصبانی میوفتم

سلیقه ای هست 

میشه با احترام هم صحبت کرد 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

هر دوتاش خيلي چيپ وضايعس براي يه خانوم باكلاس

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
سلیقه ای هست  میشه با احترام هم صحبت کرد

منم سلیقه مو بااحترام گفتم😊

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

چرا ظلم خیلی نازه  

بله نظرتون محترم 

از نظرم ظلم ب خودمه اخه چرا خود ازاری کنم درد داره 😢

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید