2777
2789
عنوان

حالم از بچه هاي اينستايي بهم ميخوره

1523 بازدید | 40 پست

يه عده سبك مغز بچه دار ميشن

رنگ به رنگ لباس تن بچه هاشون ميكنن چهار تا كلمه قلمبه سلمبه يا اهنگو خورد بچه ميدن ازشون فيلم ميگيرن هر ديقه اپلود ميكنن تو اينستا 

مثل روشا و پانيذو اينا 

همشم كلي ادم ميان فش بار بچه طفلي ميكنن در صورتي ك پدر مادر نفهمشون مقصرن 

بچه بايد بچگي كنه مثل بچه ها لباس بپوشه  

اينا والا انگار يه زن ٥٠ سالن در قالب دختر بچه 

چرا فالوشون ميكنين من نميدونم 

من ك همه رو بلاك و ريپورت كردم 😂

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي

نریزن_سرت_صلوات😐# 😐

موافق#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولد گرفتناشون که برابری میکنه با دوتا عروسی گرفتنای ما

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

کلا من حالم از ملت بی فرهنگمون ب هم میخوره جا قحط بود اینجا دنیا اومدیم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کودک کارن اینا که تواینستا ازشون استفاده میشه بیچاره بچه ها..

واقعا ینی همشون بچه های کارن؟؟؟؟؟

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792