سلام خانما دیدین پیجای تو اینستا رو که روزمرگی و اینا میذارن خیلی حسودیم میشه دلم میخاد منم همچین پیجی داشتم😢چجوری اینهمه فالور دارن اخه خیلی باحاله بنظرم کلی انرژی میگیرن نظرتون چیه شما دنبال میکنین؟؟
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
منم خیلیییی دوس دارم.ولی سعی میکنم بای نمایش ب دیگران برای شوهرم اجراش کنم ک خیلی استقبال میکنه😍از چیدمان و سلیقه و سفره آرایی گرفته تا دستور پخت و تهیه دسر
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
منم خیلیییی دوس دارم.ولی سعی میکنم بای نمایش ب دیگران برای شوهرم اجراش کنم ک خیلی استقبال میکنه😍از ...
منم در حال حاضر برا شوهرم انجام میدم یه ببنده دارم فقط😂ولی خب بنظرم خیلی جذابه
اگه منظورت اوناييه كه اب مى خورن هم عكسشو مى زارن اينستا، من كه خوشم نمياد
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
اگه منظورت اوناييه كه اب مى خورن هم عكسشو مى زارن اينستا، من كه خوشم نمياد
نه دیگه در این مثلا کیک پختنی اشپری چیزی همه هم زن باشن
برعکس من هیچ وقت کارای نمایشی دوست نداشتم عاشق حریم خصوصیم حتی مراسم دیدن جهیزیه رو اجازه ندادم وسایلمو همون طور که برای استفاده راحتتره چیدم وسایل داخل یخچالم مثل خونه مامانا خیلی ساده گذاشتم هنوزم مادر شوهرم ناراحته به در سمت چپ یخچالم که ناراحته
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند