2777
2789
عنوان

دوست‌پسر قبل از ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 63 پست

اسی یه سوال؟ گفتی پسرها قبل ازدواج دوس دختر دارن چرا دخترا نداشته باشن 

خب یع تناقض هست 😃

پسرها با کی دوست میشن با ادم فضایی ؟ 🤔🤔🤔با دختر دیگه 

پس در مقابل هر پسری یه دختر هست 

نتیجه اینکه دخترها هم میتونن قبل ازدواج دوس پسر داشته باشن 😅

چون بیشتر پسرها با دختر دوست میشن ، نه با زن مطلقه یا بیوه ، هم جنس بازی نکنه میکنن 😂😂😂

هر پسر و دختری میتونه قبل ازدواج رابطه داشته باشه 

میتونه هم نداشته باشه 

پشیمونی دختر هم بعد تاهل از روابط گذشته بیشتر به مسایلی هست که تو کلمون فرو کردن اینکه پسر ازاده ، دختر محدود ولی نمیغهمن همون پسر ازاد اگه ازاده ، و دختر اگه محدوده پس پسر تنها میمونه و اوونم درواقع محدود😑

وایی تو که میدونستی انقدر لاته چجور جرعت کردی دوس بشی باش

اولش نمیدونسم بعدش ک باهاش دوس شدم فهمیدم لات محله😐وای الان ک اوضاش خیلی بدترشده ازش میترسم.بعدش ک فهمیدم چجوریه رابطموباهاش قطع کردم دوسیم ب ۱ماهم نرسید باهاش

کمکم کن یاعلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بستگی به حیای دختره داره

کسیو به چیزی مجبور نکردن

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

حالا دوست پسر دیگه چیه کارای دیگه هم هست که آدم خوشحال باشه مثل گردش رفتن مسافرت تفریح باهمجنسای خودمون وکلی کارای دیگه ...من مخالف بوی فرندم...ولی خوب چشماتون و بازکنید الان خیلی دوره بدی شده دختره باپسره دوست میشه پسره ازش عکس وفیلم میگیره بعدم سواستفاده هاش شروع میشه ازمن گفتن😐

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

ولی ی داستان‌ تو مجازی شنیدم دیدگاهم نسبت ب دوستی تغییر کرد ی خانومخ یا دوستش رابطه کامل داشت ی هفته قبل خواستگاری پسره رو برق میگیره فوت میکنه دختره میمونه و بدبختیش آخر میدوزه پردشو و ازدواج میکنه ولی هنوزم افسردس

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

من خودم با همسرم ۶ سال دوست بودیم میدونست قبل اون دوست پسر داشتم منم میدونستم قبل من دوست دختر داشته هیچوقت ازم نپرسید از اول گفت گذشته ات بخودت ربط داره نیاز به توضیح دادن راجبش نیست. اخلاقش تو ۶ سال دیگه دستم اومده بود هیچوقتم نشده تو این ۳ سال که ازدواج کردیم راجب گذشته حرفی بزنه یا سوال کنه 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من موافق رابطه دوستی هستم اما لمس بدنی تا قبل ازدواج به شدت مخالفم به دو دلیل یکی اینکه بعدا ادم به همسرش ممکنه راضی نشه چون طعم با یکی بدون رو چشیده و مقایسه میکنه.

دوم اینکه اعتقاد دارم از هر دستی بدی از همون دستم پس میگیری وقتی خودت فبل ازدواج رابطه برقرار میکنی مطعمن باشی کسی نصیبت میشه که این کارو قبلا کرده و این باز خودشم باعث دلسردی . شکاکی و حتی پاشیدن زندگی میشه ممکنه هر کدوم از طرفین فیلشون یاد هندوستان کنه.

حالا جدای از عذاب و وجدان و گناه و ابن چیزا حس خوشگذرانی در اینده بهت نمیده.

من تموم دورانی و که باید خوش میگذراندم همش با همسرم بودم سالها دوست بودیم همه جوری خوش گذراندبم و جوانی کردیم ولی طی این سالها تنها یکبار خلاف گردیم اونم به بوسه بود هیچ وقت رابطه ای برقراررنشد تا بعد عقدمون .

خوشگذرانی مجردی رابطه ج ن سی نیست خیلی چیزای دیگه س که بقیه حسرتشو دارن مثل دانشگاه رفتن .گشت و گذار با دوستات . حتی مسافرتهای محردی. شوخی های که بعدا نمیتونی یکیشم انجام بدی. متاهلا حسرت اینا رو میخورن وگرنه رابطه رو که هر شب دارن .

شما هم شاید فشار روحی بیاد روتواز نظر ج ن س ی ولی بهتره کنترل کنی بعدا بزرگتر میشی میری تو زندگیت میفهمی چه لطف بزرگی در حق خودت کردی

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
افرین ب عقلش خدایی معلومه باهوشه اینومحکم بچسب نزار فرارکنه

هی خاهر با اون مامان بابایی ک این داره:( بعدم تازه رفته سربازی تا بیاد و کار دست و پا کنخ من دو تا بچه دارم ولی انصافا خیلی دوسم داره خدا کنه ننه باباش سنگ نندازن

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨