2777
2789
عنوان

اثاثکشی

164 بازدید | 18 پست

سلام خانوما. 

میشه راهنمایی کنید که چطوری اثاثکشی میکنن 

ظرفا رو بشورم بسته بندی کنم یا نه نمیخاد. کارگر بگیرم بهتره یاخودمون ببریم. 

از کجا شروع کنم. 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

اول همه چیت بشور و هر وسیله ای رو قشنگ‌و مرتب روزنامه پیچ کن تو کارتن درش با نوار چسب پهن ببند و روی کارتن اسمشون بنویس که موقع باز کردن گیج نشی

اگه هزینه کارگر میتونی بدی خیلی هم خوبه خسته نمیشین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظرف هارو بشور ...واگه میتونی کارگر بگیر

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

وایی من الان خونه‌م ریخته اومدم خونه مامانم حتماااا کارگر بگیر 

ظرفاتو بشور سلفون بکش اگر کارتناشو داری که هیچ نداری روزنامه پیچ کن بزار تو کارتن بزرگتر 

سلفون که بگیری ظرفات دیگه خاک نمیشن که چندشت بشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ظرفها رو بشور و کارتن کن و روی هر کارتن محتویات داخل رو تیتر وار بنویس. تا بعدا دنبالش نگردی.پرده و موکت و ملحفه و فرشها اگه کثیف هست بشور بعد ببر. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خخخخ مغزم دیگه نمیکشه ! 

درست گفتی گلم 

اثاث کشی و 

اسباب کشی 

هردو درسته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اول همه چیت بشور و هر وسیله ای رو قشنگ‌و مرتب روزنامه پیچ کن تو کارتن درش با نوار چسب پهن ببند و روی ...

عه خوبه گفتید بنویسم مرسی واقعا

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

فعلا نشور.چون موقع اساس کشی معمولا دستا کثیف و خاکین. میتونی به جا روزنامه بپیچی به لباس .بزاری تو کارتن.

کاربر خوشتیپ هستم...رمز ورود رو فراموش کردم..میشه واسه شفا مامانم دعا کنید دکترا نا امیدمون کردن.به خدا و دعا شما امیدواریم