2777
2789
ب دقیقه نمیرسه فک کنم منظورشونه😂

وای استرسم‌ میتونه عاملش باشه؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

برو کاند وم تاخیری دار بگیر حداقل به دقیقه میکشه

خودت دیر انزالی؟؟

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تایمش هم مهمه یا شب و روزش مهم نیست

نه

بهتره برای لذت خودتون اول همسرتون رو با دست یا رابطه سطحی ارضا کنید بعد یه استراحت حدود یکساعته بدید و بعد دو باره رابطه بگیرید اون موقع میبینید دیرتر از دفعه قبل ارضا میشن

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
رفتیم دکتر داروی گیاهی مرکب سه و طریفل و بلغم زدا چیزینا داده

اینها دارو های طب اسلامیه و برای درمان بلغمه پیش چه کسی رفتید که این دارو ها رو بهتون داده؟؟؟

اینها دارو های طب اسلامیه و برای درمان بلغمه پیش چه کسی رفتید که این دارو ها رو بهتون داده؟؟؟

ی دکتر طب بود البته نمیش گف دکترم بود داروخونه اش برا خودش بود ....از کجا باید بدونم؟ نمیدونم مهرم نداش

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
ی دکتر طب بود البته نمیش گف دکترم بود داروخونه اش برا خودش بود ....از کجا باید بدونم؟ نمیدونم مهرم ن ...

من طب رو قبول دارم و دکتر نمیرم ولی باید پیش طبیب حاذق برید

چه شهری هستید

اوژنول میخک (لیدوکا سول)

صرف روزانه آب جوش + پودر زنجبیلو گیاه پنج انگشت بجای چای

یک قاشق مرباخوری تخم گشنیز + یک قاشق مرباخوری پنج انگشت + یک قاشق چایخوری سرصافپودر زنجبیل + یک عدد میخک خورد شده را در یک لیوان آب جوش دم کنید در طول روز سه استکان بنوشید هر وقت آب کم شد آب جوش اضافه کنید .

دمنوش را با شکر قهوه ای (نیشکر) یا شیره خرما یا خرما و یا عسل یا شیره انگور میل کنید .

مردان از انگشتر نقره استفاده کنندو طلا استفاده نکنند .

جویدن یک نخود کندر یک ساعت در روز بر تقویت حافظه و کمر کمک می کند .

نکته : مصرف چای سیاه و سبز را ترک کنید . مصرف مرغ های هورمونی خصوصا بالای 1.5 کیلو را ترک کنید . مصرف غذاهای آماده و سوسیس و کالباس و کنسروها و سس مایونز و نخود فرنگی و مواد مخدر و مشروبات را ترک کنید .

این مال یکی از شوهرای اعضاست که خوب شد ولی این ترکیب مال مزاج شوهرشون بوده نمی دونم به کار شمام بیاد یا نه

اگه ضرر داشت با خودتونه دیگه

درمان زود انزالی با گیاهان دارویی

یکی از داروهای بسیار موثر در دفع این بیماری کندر است که در بیماران با تجویز کندر این مشکل بهبود یافته است. علاوه بر این، گیاهانی نظیر کراویا (شاه زیره)، تین فین، ریشه ایرسا و افتیمون جهت درمان زود انزالی و همچنین، زیره سیاه، قسط شیرین، دانه صنوبر (چلغوز)، سورنجان، خرنوب و … به افزایش قوای جنسی کمک می کنند.

مقاله درمان زود انزالی با گیاهان دارویی رو از سایت عطارک مطالعه کنید

کندر خوراکی

دانه چلغوز

کراویا