2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 45 پست
حالا شایدم منظوری نداشته تو اینجور برداشت کردی مادرشوهر کلا از عروس بدش میاد ازکجامیدونی جاریتو نمی ...

اخه دو هفته قبل شوهرش تو چشمام نگاه کرد گفت تو بیتربیت و بی‌شخصیتی 🤦🏻‍♀️و اینکه جاریم خواهرزاده پدرشوهرمه دوسش دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که هم خودت و مخصوصا مادرت زیاده روی کردین...اما خوب کردین....

من به خدا هیچ چیزی نگفتم از بس بهم میگن بدی تو هیچکاری نمیکنم حرفیم بزنن جواب نمیدم البته یکم سلیطه هستم ولی بین خودمو شوهرم به اینا ربطی نداره که

یه چیز خیلی مهم بت بگم هیچوقت هیچ حرفی رو واسه مادرت یا فامیل خودت تعریف نکن خیلی گنده میشه شاید شما این قضیه رو فراموش کنی ولی مادرت هیچ وقت فراموش نمیکنه مادرت رو به خاطر کار ها ‌حرفهای چرت مادر شوهرت بی ارزش نکن

...

فردا شوهرم گفت میخواد بره خونه مامانش که ظرفشو بده ولی دلم نمیخواد بره البته به روی خودمم نیاوردم که ناراحت بشه الان یک هفته از اون داستان میگذره شوهرم گفت بیا اونجا بهش حرفاتو بگو حرفایی که پشتتم گفته بگو نترس منم هستم این قضیه باید معلوم بشه ولی من میترسم به شوهرمم گفتم نه نمیخواد ولی دیگه جاهایی که مادرت باشه نمیام اونم چیزی نگفت 

چیکار کنم از نظرتون !؟

چرا ب مامانت میگی مامانیم؟

مامان بزرگمه پیش اون بزرگ شدم بچه طلاقم بابام بعد طلاق رفت مامانمم ازداج کرد منم پیش اون و باباییم(بابابزرگ مادری) بزرگ شدم از پنج سالگی 

مامان بزرگمه پیش اون بزرگ شدم بچه طلاقم بابام بعد طلاق رفت مامانمم ازداج کرد منم پیش اون و باباییم(ب ...

خدا حفظشون کنه

دقیقا منم شک کردم

یه سوال

اگر اون موقع حق انتخاب داشتی اجازه میدادی پدر و مادرت جدا شن یا نه؟

خیلی سخت بود براتون:؟

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍