رای ها جنسیتی بود بیشتر. همه دخترای تو سالن هم نینجا رو تشویق می.کردن
همچین گریه کردن و جیغ کشیدن فکر کنم احسان مشکل شنوایی پیدا کرد
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم از پارسا خیلی خوشم اومده. با این که ترک نیستم ولی اجرای آخرش قسمت ترکی خوندنش رو ده بار گوش دادم. قشنگ گریه م میگیره نمی دونم چرا. با این که اصلا نمی فهمم حتی چی داره ميخونه
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
اره فقط به نطرم دختران نینجا توشون الکی اومد بالا بقیه خوبن
من از فتحی روشن هم خوشم نمیاد
فقط اون خانم که با شن کار میکنه خیلی دوست دارم
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
وای نه شعبده باز عشق منه... اره اونم خانم هم خیلی خوبه پارسا هم صداش خوبه همه شون شانس برنده شدن ...
من احتمال میدم پارسا اول بشه به خاطر قومیتش شانس بالاتری داره
ولی من هر دو بار حوصلم رفت سر اجرای فتحی روشن