2777
2789
عنوان

خبر فوت یک بهشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 151 پست
شما چرا بهت فشار اومده میگم بهشتی بودن آدما به این چیزها نیست؟! فقط کافی بود یه خدابیامرز میزد یا ه ...

از کجا میدونی به این چیزا نیست؟؟ از کجا میدونی بهشتی نیست؟؟ 

چه یا قاطعیت هم نظر میدین!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاً از کامنت ها خیلی تعجب کردم!!  یه کلمه گفته بهشتی،دعوا نداره،فرض کنین به جنیفر لوپز گفته ...

😂😂 اره بابا 

میگفتن خیِّره اصلا 

اون میره بالا صحنه  بااون  ش و ر ت و سو تین میرقصه  پول جم میکنه میده ب فقرا پس بهشتیه 😂

خدایا توبه..الان میان میگن دختررویاه جنیفرو قضاوت کرد😕🔫😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

انشاالله خدا رحمتش کنه!!

انشاالله ک  بهشت نصیبش بشه!

سعی کنین بجای این حرفا ک وا تو ازکجا میدونی میره بهشت و مگه تو تقسیم میکنی ، دعاهای خوب در حق همدیگه بکنیم!!!!

التماس_تفکر#  

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من این بنده خدارو نمیشناسم

ولی دیدم موهاش مشکیه، ریشش مشکیه

حدس میزنم جوونه

دلم براش سوخت

گفتم خدا بیامرزتت، که خیر دنیا رو کم دیدی

بعد دیدم میگید مداحه

بازم گفتم خدا رحمتت کنه

اگه دور از جونش دزد هم بود همینو میگفتم

دستش از دنیا کوتاهه، محتاج یک خدا بیامرزی

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
شما از کجا میدونی بهشتیه عزیزم؟

من اصلا نظر دادم راجع به بودن نبودنش؟! شماها بحث رو شروع کردین که به این چیزا نیست.

عزیزم یه خدابیامرزی میگفتی رد میشدی.

خدا هممونو رحمت کنه ...

شب خوش 🌹

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

دوستان استارتر یک کلمه گفت بهشتی اخه چرا انقدر نسبت بهش گارد میگیرید من خودم چندبار دیدم موقع دفن میگن جنت مکان خلد آشیان فلانی خب این یه لفظه که واسه اموات به کار میبرن دلیل این همه بحثتون چیه واقعا؟

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
من اصلا نظر دادم راجع به بودن نبودنش؟! شماها بحث رو شروع کردین که به این چیزا نیست. عزیزم به خدابیا ...

قبول

یه جا بخونی فوت یه جهنمی

حالا کار به کسی مثه نتانیاهو! نداریم

آدم عادی مملکتمون

چی میگی ؟

عادی رد میشی ؟

نمیگی به چه دلیل؟

مثلا بگن طرف بدحجاب بوده

بد دهن بوده

فلان جای بدی فوت کرده 

فلان روز بدی فوت کرده

چه برداشتی داری از فکر اشتباه طرفت که داره ترویج میکنه؟

دوستتون دارم 💕

اگ بهشتیم نبود با قضاوتای شما گناهاش پاک شد خیالت راحت 

استارتر اتفاقا من شنیدم میگن هر شخصی فوت کرد 

اصلا اگر نشناسی هم بگین ان شا ءالله جایگاهش بهشته  و بهشتیه چون هم ب خوده گوینده ثواب داره هم ب کسی ک فوت شده رحمت میره ..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
اگ بهشتیم نبود با قضاوتای شما گناهاش پاک شد خیالت راحت 

من یا هرکسی دیگه تو این تایپیک چیزی علیه این بنده خدا نگفتیم فقط گفتیم ملاک بهشتی و جهنمی بودن آدما ما نیستیم

پس غیبت نبوده

دوستتون دارم 💕