2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عقدم 4 ماه عقد کردیم خانواده شوهرم باهام دعوا کردن و دیگ ول نکردن انگار دعواشون صوری بود بعدم پاشونو کردن تو یه کفش ک طلاقت میدیم

لیسانسم و بیکارم

رفتم  فروشندگی انقدر خستم از زندگی

مهریمم اجرا گذاشتم ک طلاق بگیرم

اصن اوضاع خوبی ندارم.کاش میمردم

شمایی که مردی بگو چرا پسرا قبل از ازدواج میگن بخاطرت قید همه را حتی خانواده را میزنم بعداز ازدواج کلا می زارنت کنار میچسبن به خانوادشون آخه مگه مرض دارین البته ببخشیدا منظورم شما نیستی خیلی دلم گرفته وابستگی شوهرم خیلی شدیده همش پیش مامانش حتی همین الانم رفته خونه تنهام😔

خدایا شکرت♥️
شمایی که مردی بگو چرا پسرا قبل از ازدواج میگن بخاطرت قید همه را حتی خانواده را میزنم بعداز ازدواج کل ...

الهی خدا لعنتشون کنه شوهرم بدبختم کرد جوونیمو از بین برد با کلی ارزو میگ طلاق بگیر برو میگم حداقل مهریمو بده میگ مهریه بگیری طلاقت نمیدم بمون تا پیربشی خداروخوش میاد اخه ای خدا این جه زندگیه من دارم

بخدا خسته شدم تازه سه ماهه عروسی کردم مامانش خودشو میزنه به م یضی شوهرمم هی میاردش اینجا با اومدنش مشکلی ندارم ولی خوب راحت بیاد وبره چرا خودشو میزنه به بدحالی که خودشو واسه یکی یه دونش لوس کنه شوهرمم شبا پیشش می‌خوابه به من میگه با خواهرم تو اتاق بخواب

خدایا شکرت♥️
شمایی که مردی بگو چرا پسرا قبل از ازدواج میگن بخاطرت قید همه را حتی خانواده را میزنم بعداز ازدواج کل ...

این مشکل دو طرفس..نصفش تقصیره توعه .گربه رو باید دم حجله میکشتی

پسر خیلی خوبی هستم