2777
2789
عنوان

انقدر نژاد پرست نباشیم

360 بازدید | 11 پست

سلام 

من صحبت و نظرسنجی اسم رو خیلی دوست دارم 

یچیزی تو این سایت زیاد شده که من خواستم محترمانه و بدون توهین به شخصی مطرحش کنم 

1ما گاهی اسامی ائمه یا القابشون رو انتخاب میکنیم چرا چون عربیه؟؟؟ معلومه که چون اسم اماممونه رو انتخاب میکنیم 

2چرا ما از اعراب خوشمون نمیاد؟؟؟ چون نژاد پرست بودن و بین خودشون و وقوام دیگه برتری قائل میشدن حالا این موضوع برعکس شده این ماییم که داریم نزژاد پرستی رو گسترش میدیم هر اسم قشنگ و زشتی رو که صرفا بخاطر عربی بودنش نباید کنار گذاشت(البته من هم اسامی ایرانی و فارسی رو خیلی خیلی بیشتر ددوست دارم)

3الان فقط مد شده اسامی فارسی 

این خیلی مسخرس که کامنت میبینیم که مینویسن اصالت نداره 

من میتونم ثابت کنم که هر اسمی ى اصالتی داره(مثلا وقتی تو کلمات فارسی معنی داره...) 

جدا از موضوع عربی میرسیم به ترکی و کردی و لری و... ما کشورمون از اقوام مختلف تشکیل شده یه اسم ترکی ریشش ترکیه اما جزو اسامیه ایرانی هم محسوب میشهه 

میدونم که با این تاپیک فقط ى عده میان میریزن سرم و در نهایت گزارش میزنن اما حقیقت همیشه تلخه 

نژاد_پرست# _نباشیم (حرفم این نیست که اسمای ایرانی نزاریماااا باور کنید منم اگ بچه داشته باشم ایرانی میزارم)

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب سلیقه ایه دیگه  ولی منم خوشم نمیاد  به اسمای اماما توهین میکنن

سلیقه با اینکه بگی اسمای عربی پیف پیف بو میده فرق داره 

بحث نژادپرستی بعضیا اسم مذهبی میذارن سلیقشونه هیچ اشکالیم نداره خیلیم عالی اصن ولی اصرار عجیبی دارن ...

این هم یه موضوع دیگه قدیمیه جدیده 

اینو یادم رف بنویسم 😄

مرسی 

با شما موافقم اگه کسی اسم لاتین انتخاب کنه هیچ کس ایراد نمیگیره ...  همین چند روز پیش ی خانمی نطر سنجی اسم داشت ی نفر کامنت گذاشت اسم عربی نذار منم گفتم نه عربی و نه لاتین ولی ایشون جواب دادن نه من از عربی فقط بدم میاد. 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بحث نژادپرستی بعضیا اسم مذهبی میذارن سلیقشونه هیچ اشکالیم نداره خیلیم عالی اصن ولی اصرار عجیبی دارن ...

بعضی هام میزارن میگن اسمه ائمه اس ثواب داره خوب حرمتم داره خواهرم وقتی عصبانی میشی میگی ذلیل بشی الهی ابولفضل اهای حسین پدر... یا هزار بد و بیراهه دیگه سنگین تره ک نزارن😐

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
بعضی هام میزارن میگن اسمه ائمه اس ثواب داره خوب حرمتم داره خواهرم وقتی عصبانی میشی میگی ذلیل بشی اله ...

یا مثلا طرف بزرگ میشه هزار تا.کار میکنه

الان ی دختره هست تو اینستا زهرا دنسر همه ام بهش میخندن میگن نه ب اسمت ن ب دنست با اون وضع و لباسا

بعد ی خانوم میاد اینجا اصرار داره اگه من.اسم بچمو بزارم فاطمه زهرا باعث میشه بزرگ شد خیلی دختر باشان و منزلت بالایی بشه خب عکسش چی عکسسسشش چی؟؟