2777
2789
عنوان

واقعا امشب خيلي متاسف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 113 پست
نمی دونم شما چی فک میکنی خودت اهل نژاد پرستی نیستی؟

نه اصلا

من حتی رو کشورمم وایرانی بودنم تعصب ندارم  چه برسه شهرم

من فقط یهویی بدون خواست وتلاش خودم اینجابدنیااومدم...ممکن بودهرجای دیگه دنیا بدنیا بیام....براهمین رواینچیزاتعصب ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر حرف جنگ باشه شمالیا هم بودند

همه ي مردم بودن من خودم شمالي هستم اما هيچوقت به خودم اجازه نميدم راجب شهر خاصي اگر بدي ديدم هرچي تو دهنمه به مردم اون شهر بگم. همه ي مردم از همه جاي كشور تو جنگ بودن هيچكس نميتونه خلاف اينو ثابت كنه

خداياشكرت....❤️ 
همه ي مردم بودن من خودم شمالي هستم اما هيچوقت به خودم اجازه نميدم راجب شهر خاصي اگر بدي ديدم هرچي تو ...

منم به شهری توهین نکردم مثل اینکه خواب بر شما غلبه کرده

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

حالا شما حرص نخور هر کی که جمع میبنده شعور خودشو نشون میده مثل اینکه میگن همه ی زنا اینجورین همه ی مردا اونجوری من با اینکه یک خانم کرمانشاهی اومده وسط زندگیم و باعث طلاقو آوارگی بچه م شد هیچوقت نمیگم مثلا کرمانشاهیا چون میدونم فقط همین یدونه آدم توشون بد بوده و اون خانمم نماینده ی مردم کرمانشاه که نیست یا ما تو شمال خونه داریم انصافا همسایه های اونجا بابامون آوردن جلوی چشمامون ولی بازم دلیل نمیشه بگیم همه ی شمالیا اینجورین شاید چند تا نخاله تو اون محله ن

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته