2777
2789
خدا مرگ صدام

کلا شوهرم اوکی😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب پیش عشقم نیستم خونه بابام هستم ولی ما در کل بین شب هامون فرقی نمیذاریم هر شب واسمون شب جمعست ...

الهی شکر همیشه لبتون خندون باشه 

و سعی کن برای اینکه انرژی کافی داشته باشه که پرخاشگر نشه حتما براش معجون مغزها درست کن و قوتو و چهار تخم 

معجون داخل یک شیشه مربا مغز بادام پسته بیشتر گردو فندوق بادام زمینی و کشمش تا سر شیشه پرکن بعد روش کنجد و عسل بریز ۲روز بمونه یخچال یا کابینت فرقی نداره بعد قوتو چهار تخم عطاری ها دارن قوتو هم پسته بگیر خشخاش نگیر میل کم میکنه هروز از یکی شون با شیر قاطی کن بده بخوره چون اولین دلیل بی حوصلگی و عصبی شدن مردها که ازش غافل هستیم همین بنیه جسمیشون

لطفا به این لینک سربزنید لینک 
مام که بچه ها تا خوابمون نکنن نمی‌خوابن تازه خیر سرمون تا ساعت دوازده هم بردیمشون  پارک.همچنان ...

واقعا دقت کردین شبایی که کاری ندارین سرشب خوابن حالا کار داری تا چک میکنند پدر مادرشون

لطفا به این لینک سربزنید لینک