2777
2789
عنوان

بدترین خیانتی که دیدم + عکس

27577 بازدید | 258 پست

امشب مهمونی داشتم ولی خیلی یهویی چون دوستم از همدان اومد و شوهر منم ماموریت بود قرار شد شب پیشم بمونه و شوهر اونم بره مسافرت جنس(لباس) بیاره .....  شوهرش خیلی با گوشیش ور رفت اومد لباس عوض کنه دوستم تند رفت گوشیشو برداشت و عکس گرفت و نشست همین الان شوهرش رفت . دوستم بهش شک داره از رفتاراش و کاراش ... الان یکی از اون چتارو میزارم فقط کوکو نکنین میزارم

هرچی میخوامو دارم ، هرچیم بخوام بدست میارم😊موفقیت من حتمیه ، بهترینا برام اتفاق میوفته . حال دلم خوبِ ومطمئنم آرامشم روزانه افزون میشه 💜💛💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂کو کو 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

کو کو 

کو کو 

کو کو 

کوکوکو کوکو کو کوکو 

کو کو 

کو کو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹