2777
2789
عنوان

ارایشگر کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 45 پست
درد نداره عزیزم؟

دیگه خب درد نداشته باشه که نمیشه 

موهات داره کنده میشه 

ولی من تو ارایشگاه از درد به خودم میپیچیدم صدامم نمیتونست در بیاد اخه 

ولی با این راحتم دردش خیلی خیلی کمتره

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزشگاه .بله سالن دارم

چن سال پیش یاد گرفتی شما 

بعد اینکه هزینش چقدر شد 

کدوم اموزشگاه 

چه جوری یاد میدادن😐

ببخش سوال کردم اخه من میخام برم یه جای خیلی خوب یاد بگیرم

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
دیگه خب درد نداشته باشه که نمیشه  موهات داره کنده میشه  ولی من تو ارایشگاه از درد به خود ...

منم خیلی پوستم حساسه و بند که فاجعه اس واقعا..در حد یک میلیمتر نمیتونم بمونم بگیره.

پس این بندانداز برقیا بهتره دردش؟ چه مارکی داری گلم...ایرانی..خارجی..ببخشید اگه زیاد شد.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
منم خیلی پوستم حساسه و بند که فاجعه اس واقعا..در حد یک میلیمتر نمیتونم بمونم بگیره. پس این بندانداز ...

والا مارکش و دقت نکردم ولی اون موقهی که هنوز گرونی نبود ۷۰ خریدم 

فقط حوایت باشه ارزون نخری برای ده یا بیست تومن کلا پولت هدر میره چون جنسشون خوب نیس زودی خراب میشت

والا مارکش و دقت نکردم ولی اون موقهی که هنوز گرونی نبود ۷۰ خریدم  فقط حوایت باشه ارزون نخری بر ...

مرسی گل

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
شماقمی؟

نه قزوینم ولی بخام یاد بگیرم میخام بیام اموزشگاه های تهران که درست و حسابی یاد بگیرم 

شما به کم برام توضیح میدبن از هزینش و کارایی که تو اموزشگاه میکردین

نه قزوینم ولی بخام یاد بگیرم میخام بیام اموزشگاه های تهران که درست و حسابی یاد بگیرم  شما به ک ...

هزینش که اگربخای سالن بزنی باید یه مدرک مقدماتی و 5تاتخصصی داشته باشی وهردوره ای هزینش نرخنامه داره حتمااموزشگاه برو که زیررنظرفنی حرفه ایه وگرنه بدرد نمیخوره واینکه بایدمدل زیادببری