2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرکی نظری داره اما انقدرررر دوستام بودن بدبختا۶ساعت درد کشیدن و بچه نیومده بعد رفتن سزارین ی ...

اره اون موقع هردوتاشو تجربه میکنن خیلی سخته انشالله شمام سزارین زایمان میکنی برا منم دعا کن زایمان راحتی داشته باشم اسم اتاق عمل میاد میترسم

منم میخوام طبیعی باشم نمیخوام بعدعمل همش استراحت باشم و نتونم حتی ب بچه شیر بدم طبیعی هرکی دیدم دوروبریام راضی بودن عمل هم دیدم نمیتونستن بشینن حتی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم میخوام طبیعی باشم نمیخوام بعدعمل همش استراحت باشم و نتونم حتی ب بچه شیر بدم طبیعی هرکی دیدم دورو ...

نمیدونم والا هرکی یچیزی میگه یکی میگه طبیعی راحته یکی میگه سزارین خدا خودش کمکمون کنه

ایشالله گلم.. توسزارین سری یا بیهوش ترس نداره که

دست خودم نیست موقعی که میخوان ببرن اتاق عمل  بعد عمل دردا شروع میشن میگم کاش سخت نباشه این روزا همش خواب زایمان میبینم از بس فکر میکنم بهش