2777
2789
عنوان

کپسول داکسی سایکلین ۱۰۰

3563 بازدید | 11 پست

اینا داروهای جوشام هست که دکتر تجویز کرده.

اون‌کپسول آبیه رو که میخورم دلدرد و معدرد بدی میگیرم بعد از یک هفته....یه آنتی بیوتیک قویه.باید باشه نمیشه حذفش کنم.

چیکار کنم اینقدر دلدرد نگیرم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من میخوردم دل درد نمیشدم فقط دکترم گفت ایستاده بخور تا ی ربع بعدش هم نشین سرپا باش

از عوارضش روش نوشته معده درد میاره.....منم با آب زیاد میخورم و تا یه ساعت دراز نمیکشم.

ولی نمیدونم چرا دل و رودم درد میگیره اینقدر😥

شما جوشات هورمونی بود؟ خوب شدین؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
با آب زیاد و بعد از غذا بخور. میتونست اریترومایسین هم بده به جاش، واجب نیست حتما داکسی باشه.

عزیزم اریترومایسین هم نوشته اونم‌میخورم.

ولی تا اینو میندازم ۲۴ ساعته دلدرد دارم....روشم زده از عوارضش معده درده ولی آخه بعد از یه هفته😭

واس جوش نخوردم عفونت لگن داشتم

آها..بله برا عفونت های مختلف می نویسن

عزیزم اریترومایسین هم نوشته اونم‌میخورم. ولی تا اینو میندازم ۲۴ ساعته دلدرد دارم....روشم زده از عوا ...

آره عارضه ش همینه. دیگه خواسته از بیخ بزنه هر چی جوش داری و نداری بره  امپرازول ناشتا یا فاموتیدین همزمان با قرص بخور.

آره عارضه ش همینه. دیگه خواسته از بیخ بزنه هر چی جوش داری و نداری بره   امپرازول ناشتا یا فام ...

مرسی عزیزم...فقط یه مورد....معدم خراب نمیشه؟

با یه دوره آنتی بیوتیک نه، مداوم که نیست 

ممنونم گل⚘