2777
2789
دل و دینمو برده🤤🤤 اما دیگه سامسونگ نمیخرم ال سی دیاشون رد کیبرد میمونه روش😐😐

سامسونگ نمیخای شیائومی خوبه

اگه اندروید بازی...

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
عاره...من ی چیزی میخام خوش دست و سبک باشه دلم آیفون ایکس میخاد ولی سابقم خرابهD: اونم گرون

8 خوبه خوش دست و جم و جوره آیفون دوس ندارم☹کلا اپل ب دلم نمیشینه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دل و دینمو برده🤤🤤 اما دیگه سامسونگ نمیخرم ال سی دیاشون رد کیبرد میمونه روش😐😐

😂😂😂منم عاشقشم 

ولی تا بخوام بخرم اس یازده اومده

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

8 خوبه خوش دست و جم و جوره آیفون دوس ندارم☹کلا اپل ب دلم نمیشینه

منم...اندرویدو ب آی او اس ترجیح میدم وازین بین،سامسونگ👌 کیفیت دوربینم واسم مهمه.چون همش دنبال عکاسیم  

مال من تازه پلاسه سنگینترم هست😁 عااااالی،من گوشی قبلیم ایفون بود الان از اس هشت راضیترم

منم...اندرویدو ترجیح میدم

تفاوت اس هشت و پلاسش چیه  فقط پلاسش گرونتره

منم...اندرویدو ب آی او اس ترجیح میدم وازین بین،سامسونگ👌 کیفیت دوربینم واسم مهمه.چون همش دنبال عکاسی ...

دوربینشم خوبه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
وااای چ خوببب دقیقا ب درده من میخوره😁ک اصن مواظب موبایلم نیستم

اصلا به دردت نمیخوره اگ گوشی نگه دار نیستی چون صفحش منحنی به ضربه حساس یه گوشش صربه بخوره کل صفحه پودر میشه و تاچ ال سی دیس ۴ ملیونه به تنهایی

مال من اس 6 بود رد کیبورد مونده رو صفحم. تعمیر موبایلیه گفت برد گوشیت سوخته ایقد خرجشه شاید مال شم ...

چی میشه ک رد کیبرد میمونه رو صفحه😕glassنمیذارین؟

یا ربطی ب اون نداره  

اصلا به دردت نمیخوره اگ گوشی نگه دار نیستی چون صفحش منحنی به ضربه حساس یه گوشش صربه بخوره کل صفحه پو ...

واقعااا  ا خدا😑چیکار کنم پس همش گوشیام ع دستم میفتن اینور اونور😕این سومین موبایلمه😕

S8صفحش منحنیه؟من فک میکردم تخته.منحنی دوس ندارم:(

منم...اندرویدو ترجیح میدم تفاوت اس هشت و پلاسش چیه   فقط پلاسش گرونتره

پلاس گنده تر و گرونتره همین😍

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
واقعااا   ا خدا😑چیکار کنم پس همش گوشیام ع دستم میفتن اینور اونور😕این سومین موبایلمه😕 S8 ...

بله منحنی صفحه دیگ منحنی هم ۱۰۰ برابر تخت مواطبت میخواد سری aخیلی خوبن یه فکری روی اونام بکن 

منم مث خودت دشمن گوشیم