2777
2789
عنوان

فال سید

1291 بازدید | 25 پست

سلام. دوستان من برای اولین بار او عمرم ی دعایی پیش سید کردم.. و یه تک نیت گرفتم..

جوابمو دقیق داد و اون چیزی ک تو دل خودم باور داشتمو گفت..

میشه اگ تجربه ایی چیزی دارید بگید..

و دعای پیش سید چقد جواب داده و اتفاق افتاده

سید کیه دیگه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم مشکل اعصاب داشت سرکتاب باز کرد گفتن برو پیش یه سید موسوی دعابگیر خوب میشی.رفت گرفت خوب شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

من طالع بینی پیششون انجام دادم دقیقا واقعیم از آب دراومده ی  سال پیش ۵هزار فقط گرفت

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

تاجایی که من میدونم دعانویس هستن سیّدن.دعاشون اثرش زیاده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

سلام عزیزم

اینا هیج گوهی نیست چون یه چند کتاب خوندن درمورد ضمیرناخوداگاه و دقیقا فقط میتونن افکارتو بخونن 

نه خداهستن ک برات ایندتو بنویسن و نه دکتر هستن ک بتونن علاجت کنن اینا یه مشت دجال فاسد پول پرستن از من به تو نصیحت گول اینجور ادمارو نخور 

چون من قبلا دیدم اینا چطور برافکار ادم و ذهنیت ادما تسلط میکنن و افکار فقط میخونن

سلام عزیزم اینا هیج گوهی نیست چون یه چند کتاب خوندن درمورد ضمیرناخوداگاه و دقیقا فقط میتونن افکارتو ...

ینی میگی دروغ گفته؟ اخه  پول زیادیم نگرفت واسه این کار