2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۲

| مشاهده متن کامل بحث + 6741 بازدید | 57 پست

انشاالله باردار باشی 

بستگی به رنجه ازمایشگاهم داره

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکوکه خواهر منم مثل تو بتاش 13 بود 48 ساعت بعد تکرار کرد دوبرابر شده بود

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نه طبقه چیزی که من می دونم ۲۰-۲۵ مشکوکه  ۲۵ به بالا مثبت

تو برگه ازمایش من نوشته10_25مشکوک ب بارداری میخای نشونت بذم عزیزم داری اشتباه میکنی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
تو برگه ازمایش من نوشته10_25مشکوک ب بارداری میخای نشونت بذم عزیزم داری اشتباه میکنی

10 به بالا یعنی مشکوک

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

نه رنجه ازمایشگاها متفاوته برای من الان دیدم زده بود ۲۵-۳۰ مشکوک بالاش مثبت

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم این ماه ای یو ای کردم هرچی بیبی میزنم منفیه، الان17روز گذشته ازiuiبازم منفین بیبی چکام میخام شن ...

انشالله بارداری چند روز از انجامش گذشته

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻
جدی میگی؟ روز چندم بتات انقد بوده؟ 

یک هفته بعد از موعد . تازه ۱۸ روز بعد از موعدم بتام ۳۰۰ بود . الانم فسقلی ۸۰ روزم بغلمه.

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
انشالله بارداری چند روز از انجامش گذشته

همچنین عزیزم ان شالله شماهم بارداری، منم 24تیر ای یو ای انجام دادم 1روز قبل شما، الان 17روز گذشته

خیلی امید داشتم کلی علائم داشتم چقد دل خوش کرده بودم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز