2777
2789
عنوان

تکان جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم منم فقط دوست دارم تموم شه خیلی اذیت شدم

بخدادلت واس حاملگیت یذره میش انقدی ک من الان استرس میکشم هرلحظه میوفته وسایل میخوره خیلی بدددده.توحاملگی براخودت میخوری میخابی نفسسسسس میکشیی

تیتیکتیکرتولدنوزادکوچولومه.خدایادل همروشادکن
عزیزمممم منم فقط دوست دارم تموم شه خیلی اذیت شدم

دقیقا عین من بیصبرانه منتظر تموم شدن تابستون و اومدن پاییز و اومدن دخملیمم منم بارداریم خیلی سخت میگذره و ویار وحشناک

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بخدادلت واس حاملگیت یذره میش انقدی ک من الان استرس میکشم هرلحظه میوفته وسایل میخوره خیلی بدددده.توحا ...

تن و بدن سالم باشه نگهداری نینی چیزی نیس بنظرم حاضرم شب و روز نخوابم اما بتونم ی اب راحت بخورم بدون ترس از بالا اوردن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ای جووووونمممم ب این عکس نینیت چ انرژی مثبتی دادی کی بشه نینیم همین قدری بشه خدا برات حفظش کنه جیگریه

عزیزم انقدر حساسم که خودم متخصص شدم تو این زمینه    

نگران نباش تکون زیاد مشکلی نداره بچه ات سالمه و آب دورشم کافیه که خوب تکون میخوره

ببین فقط این حرف منو جدی بگیر

از دکتر و بیمارستانی که میخوای زایمان کنی مطمئن شو

پیش آدم حرفه ای برو اگه فک میکنی لازمه اصلا از دکتر عوض کردن نترس

فقط مطمئن شو که دکترت با تجربه است، حالا چه سزارینی چه طبیعی

منو و بچم انقد سر زایمان اذیت شدیم من فقط تا میتونم به بقیه توصیه میکنم اشتباه منو تکرار نکنن