2821
2789
تو نت سرچ کردم دیدم دکترم بمن نداد شما با تجویز دکتر خوردی فقط میترسم عوارض بده جای دیگه رو خراب کنه ...

من که اصلانمیدونستم همچین قرصی هم هس کلی دکتررفتم بعدازخوردن انواع قرص شیمیایی یک دکترخداخیرش بده اینوبرام تجویزکرد،من الانم گاهی اوقات میخرم میخورم گیاهیه وهیچ خطری نداره به من که سازگارشد،حالاشمایه دکتربرو بهش بگوهمچین چیزی هم هس ببین چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  منم مدتیه سینه سمت چپم حسمیکنم سفت شده  گاهی تیر میکشه  پیش چه دکتری باید برم م ...

دکتر زنان میرید براتون سنو مینویسه بعد هر چی باشه تو سنو مشخص میشه ،به سفت شدن سینه نیست ماله من قشنگ دست بزنی حس میکنی یه گردی داخل سینه م هست 

حتما میخرم ،کیست شما هم بزرگ بود چون به من گفتن بتید عمل کنم 

والایادم‌نمیادمن اونموقع۲۵سالم بودفقط سونودادم گفتن زیرسی سال ماموگرافی نمیکنن ولی سونومم یادم نیس فقط دکترم گف طبیعیه وخیلیادارن 

سلام  منم مدتیه سینه سمت چپم حسمیکنم سفت شده  گاهی تیر میکشه  پیش چه دکتری باید برم م ...

من با لمس متوجه شدم نزدیک نوک سینم چیز سفت دایره ای حس کردم نه درد داشتم نه هیچی واول برو پیش دکتر زنان معاینه ات کنه بعد اگه لازم بود بفرسته برای سونو ایشالا هیچی نیس

والایادم‌نمیادمن اونموقع۲۵سالم بودفقط سونودادم گفتن زیرسی سال ماموگرافی نمیکنن ولی سونومم یادم نیس ف ...

آره میگن  ماموگرافی ۳۵ سال به بالا انجام باید بدی ،مرسی عزیزم 

من با لمس متوجه شدم نزدیک نوک سینم چیز سفت دایره ای حس کردم نه درد داشتم نه هیچی واول برو پیش دکتر ز ...

مرسی عزیزم برام دعا کنید میترسم سرطان باشه همش پشت گوش میندازم  نرم دکتر