2821
2789

سلام ای بابا کیست که چیزی نیست. من هم دارم اون هم فراوان. نزدیک ۱۵ ساله باهاشون می سازم. سالی یه بار سونو و مامو میدم. دکترم گفته اگه عمل کنی دوباره در میان وگرنه من از پول بدم نمیاد. کافئین و کم تحرکی یکی از عواملشه. تا حالا بعضی هاشونو که بزرگ بودن دکتر برام آسپیره کرده یعنی با سوزن مایع درونش رو تخلیه کرده و دادم آزمایش. کلا باید باهاشون ساخت با این زیزی گولوها 😊

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اوابوست لعنتی رو خوردم اینطور شدم خدا لعنت کنه آمریکاییها رو که اینجور داروها رو.میفرستن اینجا

مطمئنی ماله دارو بوده ،من مرغ خیلی مصرف میکردم قهوه هم همینطور میگن ماله گوشتهای هورمونی و کافئین هست

سلام ای بابا کیست که چیزی نیست. من هم دارم اون هم فراوان. نزدیک ۱۵ ساله باهاشون می سازم. سالی یه بار ...

من که قهوه و چایی نمیخورم نهایت هفته ای دوبار یه استکان چایی بخورم😓

مطمئنی ماله دارو بوده ،من مرغ خیلی مصرف میکردم قهوه هم همینطور میگن ماله گوشتهای هورمونی و کافئین هس ...

تقریبا مطمئنم ۴۰۰تومن خریدمش با بدبختی از تهران اینترنتی خریدم حالا تاثیرم نداشت هیچ کیستم ایجاد کرد خدا لعنتشون کنه خیر سرش آمریکایی بود و ادعا میکنن بی عارضست راست میگن این داروها رو تحریم کنن🙁

تقریبا مطمئنم ۴۰۰تومن خریدمش با بدبختی از تهران اینترنتی خریدم حالا تاثیرم نداشت هیچ کیستم ایجاد کرد ...

اشکال نداره باز خوبه بیماری بدتر از این نگرفتی ،باز برا کیست درمان هست 

اشکال نداره باز خوبه بیماری بدتر از این نگرفتی ،باز برا کیست درمان هست 

آره والا دکترم میگفت الان همه دارن باید کنترلش کنم تا بزرگتر نشه تو هم همیشه چک کن لازم باشه بر میداریم ولی اکثرا بیخطرن 

مال من جابجا نمیشه بده؟

مال خودم هم قبلا جابجا میشد ولی کم کم دیوارشون ضخیم میشه و سنگین میشن بخصوص موقع پریود. اصلا از کیست نترسید بچه های خوبی هستن کاری بهتون ندارن 😃

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم
2823
2791
2779
2792