2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
منم همین مشکلودارم الان بخاطراینکه شیرم خشک نشه زمانی که خوابه درحدیک ربع سینه مومیذارم دهنش. امید ...

نگران نباش عزیزم میگیره شما ارامش داشته باش سعی فعلا ک اینجوریه شیشه شیر ندی ک عادت نکنه اما اگ وزن کم کرد دیگ شیرخشک درکنارش بده 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
بعدش سینه تو گرفت؟

من همون اولش بردم دکتر بهش قرص داد یکم بهتر شد ولی تا شیش ماه طول کشید که کامل خوب بشه هر بارم باید حتما دراز میکشیدمو یه جایه آروم بهش شیر میدادم تا سینمو بگیره 

من شیرم خیلی خوب و غلیظ بود همه تلاشمو کردم و یه بارم بهش شیر خشک ندادم وگرنه دلم خیلی میسوخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم میگیره شما ارامش داشته باش سعی فعلا ک اینجوریه شیشه شیر ندی ک عادت نکنه اما اگ وزن ...

مرسی عزیزدلم

امامجبورشدم شیشه بهش بدم اخه اصلاشیرنمیخوردو وزن کم کرد

امیدوارم همین باعث نشه دیگه سینه نگیره

البنه شیشه رو وقتی ک خوابه بهش میدم

من همون اولش بردم دکتر بهش قرص داد یکم بهتر شد ولی تا شیش ماه طول کشید که کامل خوب بشه هر بارم باید ...

منم شیرم میساختش تازمانی ک میخوردماشالله خیلی خوب  داشت وزن میگرفت.

بعدبهش شیرخشک ندادی پس چطور سیرمیشد وزن کم نمیکرد؟

منم شیرم میساختش تازمانی ک میخوردماشالله خیلی خوب  داشت وزن میگرفت. بعدبهش شیرخشک ندادی پس چطو ...

با دارو یکم میشد کنترل کنم ولی در حال راه رفتن، تو ماشین، جای تاریک ، اتاق آروم ، میدوشیدم تو شیشه شیر، تو حموم، تو خواب، همه ی راه ها رو امتحان میکردم تا هر جور که شده شیرمو بخوره خیلی میترسدم شیرم خشک شه، پول شیر خشکم نداشتم خلاصه که خیلی سخت بود ولی هر چی بود دیگه تموم شد 

وزنشم خدارو شکر خوب پیش میرفت ولی غذا خور که شد بوزن کم میکنن 

الانم یازده ماهشع