عزیزم من خیلی وارد نیستم اما یکی دوباری ک پختم همه خوششون اومده
پیاز داغ درست کن گوشتتو تفت بده آب بریز روش بذار خوب بپزه و آبش خیلی نباشه
بادمجون نسبتا قلمی رو پوست بکن نصف کن بذار تو آبنمک ی کم بمونه بعد دربیارش خشکش کن تو روغن فراوون ک داغ داغه سرخش کن اینجوری خیلی کمتر روغن میکشه
بعد کوجه ها رو حلقه کن تفتشون بده
بعد بادمجونا رو بچین ی ور قابلمه گوجه ها رو ی طرف دیگه وقتی گوشتت پخت گوشت و آب گوشتتو بریز روش بذار یکساعتی بپزه اگه غوره هم داشتی توش ریختی فوق العاده میشه