2733
2734

عزیزم من خیلی وارد نیستم اما یکی دوباری ک پختم همه خوششون اومده

پیاز داغ درست کن گوشتتو تفت بده آب بریز روش بذار خوب بپزه و آبش خیلی نباشه

بادمجون نسبتا قلمی رو پوست بکن نصف کن بذار تو آبنمک ی کم بمونه بعد دربیارش خشکش کن تو روغن فراوون ک داغ داغه سرخش کن اینجوری خیلی کمتر روغن میکشه

بعد کوجه ها رو حلقه کن تفتشون بده

بعد بادمجونا رو بچین ی ور قابلمه گوجه ها رو ی طرف دیگه وقتی گوشتت پخت  گوشت و آب گوشتتو بریز روش بذار یکساعتی بپزه اگه غوره هم داشتی توش ریختی فوق العاده میشه

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بادمجون شیرین بخر سرخشون کن قشنگ پیاز داغم سرخ کن چرخ کرده درشت قلقلی کن اندازه گردو اونارم یکم بزار سرخ بشه انقدر که رنگش عوض بشه گوجه هم سرخ کن بعد تو پیاز داغت زردچوبه نمک کمی فلفل خیلی کم پودر دارچین بزن بعد اول بادمجون بچین یه لایه گوشت بچین یه لایه پیاز داغو گوجه به همین ترتیب تا تموم بشه به لیوان آب بریز روش زیرشو کم کن تا جا بیفته اگه ترشی دوست داری یخورده قوره هم بریز لابلاش اگر نه که هیچی نیم ساعت بجوشه تا همه مواد طعمشون قاطی بشه معرکه میشه انگشتاتم میخوری میشه با برنجم خورد من عاشق برنجو بادمجونم😀😀

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز