2777
2789
عنوان

پسر ؟؟؟؟یا..... دختر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 94 پست

من وقتی بچه اولم رو باردار شدم 

همه میگفتن پسر هست 

وقتی سونوگرافی گفت دختره بقدری خوشحال شدم که سونوگرافیست از تعجب متوقف شد گفت یعنی اینقدر دختر دوست داری!؟ 

حقیقتا دختر دار شدنم مثل یه نعمت و برکت بود و هست 

خدا دخترها و پسرهای همه مادرهارو حفظ کنه 😊

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی پسرام بانمکن و شیرین زبون. تو فامیلامون داریم واسه همین میگم

من پسرم کوچولوم به حدی شیرین زبونه محاله کسی ببینه عاشقش نشه مخصوصا با  موهای فرفریش با نمک ترم میشه 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
پسر چشم کوری خیلیاس

وای خدایا این چه حرفیه ! دوره این حرفا گذشته این حرفا مال عهد بوق بوده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعضی پسرام بانمکن و شیرین زبون. تو فامیلامون داریم واسه همین میگم

اره هستن .اتفاقا پسر دوستم انقدر شیرین زبونه که خدا میدونه ولی به نظرم سنشون بره بالا برن مدرسه یذره اخلاقشون یجوری میشه زمخت و لج در آر میشن   

تو بیا و بمان ... 💜

خودم و میبینم فقط میگم پسرررررررررررر

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

😓😓

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

منم دحتر خیلی دوست دارم اما جامعه زندگی براما دخترا خیلی سخت تر از پسرا کرده 

دوما بچه جاری دختر اصلا نمیخوام مقایسه شن به هیچ وجه شاید باورتون نشه الانم که هنوز نی نی نیومده خانواده شوهرم هی میگن جاریت ویار نداشت جاریت سوزش سر داثل نداشت جاریت ال بود جاریت بل حالا جاریم فاتحه هیکلشون خوند من نمیدونم چرا انقد طرفشن 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نه الانم خیلی جاها هست ومتاسفانه حقیقت محضه،،فرهنگ شهرها وطبقات جامعه باهم متفاوته،،اطراف ماهم زیادن