بعد از اینکه شوهر(تو عقد) ولم کرد و بهم گفت برو زن کس دیگه شو و خوشبخت شو من داغون شدم ، خونوادم رفتن درخواست طلاق دادن و اونم به طلاق داد،اما یه لحظم از فکرش بیرون نمیام.نه میتونم نفرینش کنم چون شدیدا دوسش دارم و نه کاری از دستم برمیاد ، کلی التماس خدارو هم کردم که کاری کن از جدایی منصرف شه و نشد ، حتی با خونوادمم درگیرم که اون منو نمیخواست که نمیخواست شما چرا رفتین درخواست طلاق دادین؟ارامش ندارم دیگه و هر روز صبح با گریه از خواب بلند میشم و میرم دنبال کارام.
سلام. من اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفتم، به این فکر کن که اون چقدر راحت از تو گذشت،تو هم راااحت ازش ب ...
جلو دیگران خردم کرد منم گریه کردم و از اونجاییم که غزیب بودم اونجا بیشتر ناراحت شدم ، از شدت ناراحتی بهش پیام ندادم اما اونم سراغی از من نگرفت که بگم سراغ گرفتو من پیامشو بی جواب گذاشتم ، عوضش عروسیمونو بهم زد و اخرین نفر به منو خونوادم خبر دادن همه چی بهم خورده ! من تا لباس عروسم خریده بوده اونقدری تو شوکم که از کنار مزون رد میشم میزتم زیر گریه ، اصلا باورم نمیشه همینجوری یهو دل کند رفت! هر چیم بهش گفتم باشه اصلا حق با تو بیا بریم مشاوره ببسنیم اون چی میگه گفت تنهایی رفتم گفته جدا شین .
خیلی شوک بدی بود ادمی که تا دو هفته قبلش بهم میگفت بدون تو میمیرم بهم گفت تو نباید قهر میکردی و کلی ...
تو تقصیری نداری عزیزم باور کن ، بخواه که برگردی به زندگی عادی و نذار دیگران هم حرفی درباره اش بزنن اگه بخوای هی تکرار و تفسیر کنی فقط وقت تلف کردی .. عزیزم بهترینها در انتظارته همه چیز رو بسپار به خدا ، تو از اینده و شیرینی هایی که خدا برات در نظر داره خبر نداری ...
تو تقصیری نداری عزیزم باور کن ، بخواه که برگردی به زندگی عادی و نذار دیگران هم حرفی درباره اش بزنن ا ...
همش خودمو سرزنش میکنم این همه بهم میگن اینجوری ولت کرد بعد از ازدواجم ولت میکرد اما من باز میگم نه اگه من قهر نمیکردم الان سر زندگیم بودم ، از سرتا پای خودم ایراد میگیرم با خودم دعوا میکنم و هر روز گریه. نه واقعا از اینده هیچ کس خبر نداره حتی من یک روز ایندمو بدون این نمیدیدم تا اسم بچه هم انتخاب کرده بودم اما اینجوری شد
منم بعضی وقتا از روی حرص به شوهرم میگم کاش بهت جواب بله نمیدادم.اونم چیزی نمیگه فقط ساکت میشه.حرف خو ...
کار خوبی کردی ، ولی اون بهم گفت طلاقتو میدم و داد ، من کلی اصرار و التماسش کردم گفتم من دوست دارم چرا با زندگیم داری بازی میکنی ؟ اونم گفت حسی بهت ندارم و با ترحمم که نمیشه زندگی کرد😔این حرفارو کسی به من زد که به زور از من بله گرفت
توخودتو بکشی فقط ضرربه خودت میزنی.اونم راحت به خوشی وزندگیش میرسه.توباید کاری کنی اون بفهمه نبودش اص ...
من که نمیخوام به اون ثابت کنم از عشق اون مردم اخه حس میکنم بدون اون زندگیم واسم معنایی نداره هر روزمو نمیددنی چجوری میگذره با گریه و لرزش دست و پا از شدت اضطراب از خواب پامیشم اونم به خاطر شوکی که بهم وارد شده و اونقدر ناگهانی دچار این اتفاق شدم که هضمش واسم سخته ، مرسی از دعات گلم