2821
2789
عنوان

اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
انشاءالله سرنوشت بهتری در انتظارته.... قبول کن نمیشد با این آدم زندگی کنی... حرف به عمره

مرسی دوس عزیز ، حق با شماست

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
سلام. من اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفتم، به این فکر کن که اون چقدر راحت از تو گذشت،تو هم راااحت ازش ب ...

جلو دیگران خردم کرد منم گریه کردم و از اونجاییم که غزیب بودم اونجا بیشتر ناراحت شدم ، از شدت ناراحتی بهش پیام ندادم اما اونم سراغی از من نگرفت که بگم سراغ گرفتو من پیامشو بی جواب گذاشتم ، عوضش عروسیمونو بهم زد و اخرین نفر به منو خونوادم خبر دادن همه چی بهم خورده ! من تا لباس عروسم خریده بوده اونقدری تو شوکم که از کنار مزون رد میشم میزتم زیر گریه ، اصلا باورم نمیشه همینجوری یهو دل کند رفت! هر چیم بهش گفتم باشه اصلا حق با تو بیا بریم مشاوره ببسنیم اون چی میگه گفت تنهایی رفتم گفته جدا شین .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی شوک بدی بود ادمی که تا دو هفته قبلش بهم میگفت بدون تو میمیرم بهم گفت تو نباید قهر میکردی و کلی ...

تو تقصیری نداری عزیزم باور کن ، بخواه که برگردی به زندگی عادی و نذار دیگران هم حرفی درباره اش بزنن اگه بخوای هی تکرار و تفسیر کنی فقط وقت تلف کردی .. عزیزم بهترینها در انتظارته همه چیز رو بسپار به خدا ، تو از اینده و شیرینی هایی که خدا برات در نظر داره خبر نداری ...

تو تقصیری نداری عزیزم باور کن ، بخواه که برگردی به زندگی عادی و نذار دیگران هم حرفی درباره اش بزنن ا ...

همش خودمو سرزنش میکنم این همه بهم میگن اینجوری ولت کرد بعد از ازدواجم ولت میکرد اما من باز میگم نه اگه من قهر نمیکردم الان سر زندگیم بودم ، از سرتا پای خودم ایراد میگیرم با خودم دعوا میکنم و هر روز گریه. نه واقعا از اینده هیچ کس خبر نداره حتی من یک روز ایندمو بدون این نمیدیدم تا اسم بچه هم انتخاب کرده بودم اما اینجوری شد

نمیدونم ، یه دعوا کردیم و بحث خیلی مسخره ، قبلا توضیح داده بودم بعد از قهر اومد گفت من که نمیخوان بل ...

منم بعضی وقتا از روی حرص به شوهرم میگم کاش بهت جواب بله نمیدادم.اونم چیزی نمیگه فقط ساکت میشه.حرف خوبی نیس باید ترکش کنم از عواقبش ترسیدم.

👈واسَم بجَنگ گیرافتادی واسَت جون میدم👉
جلو دیگران خردم کرد منم گریه کردم و از اونجاییم که غزیب بودم اونجا بیشتر ناراحت شدم ، از شدت ناراحتی ...

حتما خیر و صلاحی توش بوده عزیزم، انشاءالله که بهترین ها برات رقم بخوره 

اگه شرایطش رو داری برو پیش مشاور، خدا رو هم فراموش نکن   

مطمئن باش اگه خدا تو زندگی یه چیزی رو از آدم بگیره یه چیز بهتر بهت میده، یه عشقی که لایقت باشه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
تو هم آروم میشی.فقط توی خونه نشین برو بیرون با افراد جدید آشنا شو حالت خوب میشه

شب تا صبح بیرونم اما چرا اروم نمیشم حتی با دوستام و خونوادم میرم بیرون میزنم زیر گریه همش میگم با اون فلان جا رفتیم😔

حتما خیر و صلاحی توش بوده عزیزم، انشاءالله که بهترین ها برات رقم بخوره  اگه شرایطش رو داری برو ...

خیلی رفتم مشاور کلی خرج کردم اما بازم اروم نمیگیرم فقط خدا میتونه ارومم کنه به هر حال مرسی دوست عزیز

منم بعضی وقتا از روی حرص به شوهرم میگم کاش بهت جواب بله نمیدادم.اونم چیزی نمیگه فقط ساکت میشه.حرف خو ...

کار خوبی کردی ، ولی اون بهم گفت طلاقتو میدم و داد ، من کلی اصرار و التماسش کردم گفتم من دوست دارم چرا با زندگیم داری بازی میکنی ؟ اونم گفت حسی بهت ندارم و با ترحمم که نمیشه زندگی کرد😔این حرفارو کسی به من زد که به زور از من بله گرفت

کار خوبی کردی ، ولی اون بهم گفت طلاقتو میدم و داد ، من کلی اصرار و التماسش کردم گفتم من دوست دارم چر ...

الهی فداتشم.بذار گم شه بره حتما لیاقتتو نداشت

سعی کن زیاد فکرشونکنی خدای نکرده افسردگی میگیری

گرفتم دیگه عزیزم ، نه ماهه شبو روز گریه میکنم الانم همش افکار خودکشی دارم خدا بخیر کنه عاقبتمو

گرفتم دیگه عزیزم ، نه ماهه شبو روز گریه میکنم الانم همش افکار خودکشی دارم خدا بخیر کنه عاقبتمو

توخودتو بکشی فقط ضرربه خودت میزنی.اونم راحت به خوشی وزندگیش میرسه.توباید کاری کنی اون بفهمه نبودش اصلا واست مهم نیس.ایشالله خدا یکی خیلی خیلی بهترازاون قسمتت کنه.

توخودتو بکشی فقط ضرربه خودت میزنی.اونم راحت به خوشی وزندگیش میرسه.توباید کاری کنی اون بفهمه نبودش اص ...

من که نمیخوام به اون ثابت کنم از عشق اون مردم اخه حس میکنم بدون اون زندگیم واسم معنایی نداره هر روزمو نمیددنی چجوری میگذره با گریه و لرزش دست و پا از شدت اضطراب از خواب پامیشم اونم به خاطر شوکی که بهم وارد شده و اونقدر ناگهانی دچار این اتفاق شدم که هضمش واسم سخته ، مرسی از دعات گلم