2777
2789
اخی چرا گناه داره بش غذا بده حیوون خدارو بعد بذارش بیرون از در بره پیش مامانش

شوهرم میگه حتما منتظر مامانشه.اخه حیاط پشتی.روش گرفته شده.فقط ی راه پشت بومی داره.دیوارش هم خیلی بلند نیس

وای خیلی گناه داره ک نمیتونه بره گیر افتاده .ی ذره شیر براش بذار بعد چهار پایه یا صندلی یا طنابی چیز ...

چرا ی بار صدا زد.قک کردم رفته کل حموم و حیاط پشتی و روشویی شستم.بعد ک رفتم تا پشت لباسشویی قایم شده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهرم میگه حتما منتظر مامانشه.اخه حیاط پشتی.روش گرفته شده.فقط ی راه پشت بومی داره.دیوارش هم خیلی بلن ...

کوچولوعه نمیتونه بپره درست مامانش میاد دنبالش بلاخره حالا ی شیر بذار جلوش ب شوهرت بگو بذاره اگه میترسی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کوچولوعه نمیتونه بپره درست مامانش میاد دنبالش بلاخره حالا ی شیر بذار جلوش ب شوهرت بگو بذاره اگه میتر ...

شوهرم رفت سرکار.خودم تنهام.میترسم دست بزنم ی وقت جن باشه.ابم براش گذاشتم

شوهرم رفت سرکار.خودم تنهام.میترسم دست بزنم ی وقت جن باشه.ابم براش گذاشتم

نمیخاد بش دس بزنی بذار جلوش همینطوری خودش میاد اگه گشنش باشه...بسم الله بگو حالا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چرا ی بار صدا زد.قک کردم رفته کل حموم و حیاط پشتی و روشویی شستم.بعد ک رفتم تا پشت لباسشویی قایم شده

خب پس ی کم غذا براش بذارید و ی چیزی براش بذارید بتونه بره بیرون اگ گیر افتاده باشه هم مامانش کلی بی تابی میکنه هم خودش گناه داره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز