2777
2789
عنوان

دوستان گلی که علاقه مند به یادگیری علوم دینی هستند....

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 192 پست
سلام...میشه با تحصیل در حوزه معلم شد؟و ایا سخته معلم شدن؟با تحصیل در حوزه اعتقاد هم بیشتر میشه یا تا ...

سلام

اگر آموزش و پرورش نیرو بگیره باید در آزمون استخدامی شرکت کنید و اگر قبول شدید وارد کار بشید.

همه چیز به خودتون بستگی داره.حوزه سرنخ میده،تلاش و همت خودتون رو میطلبه 

گناه هم بستگی به اراده شما داره.

فکر نکنید وارد حوزه که شدید آیت الله عظمی و علامه دهر خارج میشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبید؟ شما همسرتون طلبه هستن، میشه بگید راضی هستید یا نه

سلام

بله من راضی هستم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام عزیزم خوبی یه سوالی داشتم اکثر تاپیکات قفل بودن مجبور شدم اینجا بنویسم

همه ی ما یه احادیثی شنیدیم راجع اینکه پاکیزگی نیمی از ایمان است ازدواج نیمی از ایمان است یا محبت به مردم نیمی از ایمان است نمیشه که این همه نیمه داشته باشیم نمیتونم این طور احادیثو درک کنم چطوری میشه آخه؟ممنون میشم اگه جواب بدی.

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

دوست عزیز  در مورد حوزه پرسیدی فکر کنم این تاپیک ب کارت میاد موفق باشی🌹

@لینداااااا  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بعضی مدارس خوابگاه دارند.باید از حوزه شهرتون سوال کنید. حوزه هم مثل دانشگاه قوانینی داره خصوصا برای ...

سلام بنده ی سوال ازتون دارم عزیز

ثبت نام حوزه کی هست!؟ وقتش تموم شده؟؟

و اینکه من ی دختر ۸ ماهه دارم ایا درساش مجازی؟؟؟

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

سلام بانو جان.سوال داشتم خدمتتون🙏من میخوام چله مشلول بردارم،میگن حتما باید وضو داشته باشی و پاک باشی.خب پس ما خانوما اون ۷روز قاعدگی رو چه کنیم؟؟؟ اینجوری که فقط میتونیم دوران یائسگی به بعد این چله رو برداریم؟ قانون خاصی هم غیر از وضو اگه داره لطف کنید و بگید.راستی حتما باید چله ش۴۰ روز روزی یکبار باشه یا میشه جورای دیگه هم خوند مثلا ده روزی روزی ۴ بار؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
سلام بانو جان.سوال داشتم خدمتتون🙏من میخوام چله مشلول بردارم،میگن حتما باید وضو داشته باشی و پاک باش ...

سلام

پاک بودن از حیض واجب نیست.شما میتونید در ایام عادت هم دعای مشلول رو بخونید.در دوران حیض فقط خوندن آیاتی که سجده واجب داره حرامه.0

شرط خاصی هم نداره،در کتاب مفاتیح قبل از دعای مشلول نوشته با طهارت باشید.یعنی وضو بگیرید.

چله گرفتن دو نوعه.یا اینکه شما نیت میکنید در یک مدت زمانی چهل روزه، روزی یکمرتبه دعایی بخونید.

یا اینکه نیت میکنید چهل بار یک دعای خاص خونده بشه.که فرقی نداره روزی چند بار و چه زمانی خونده بشه.

ولی معمولا دعای مشلول روزی یکبار و به مدت چهل روز خونده میشه.

سلام بنده ی سوال ازتون دارم عزیز ثبت نام حوزه کی هست!؟ وقتش تموم شده؟؟ و اینکه من ی دختر ۸ ماهه دا ...

سلام برای زمان ثبتنام باید با مرکز تماس بگیرید.هم دوره حضوری داره و هم مجازی،بستگی به انتخاب خودتون داره.البته معمولا حوزه ها مهد کودک دارند برای مراقبت از بچه ها

سلام پاک بودن از حیض واجب نیست.شما میتونید در ایام عادت هم دعای مشلول رو بخونید.در دوران حیض فقط خو ...

ممنون لطف کردید

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

سلام بانوی بی نشان عزیز

ببخشید تاپیک هاتون قفل بود خواستم تو تاپیکای بقیه مزاحم نشم اومدم اینجا

اول اینکه چرا تاپیک به سوی ظهور قفله؟😟

من خیلی سعی میکنم اطلاعات دینی مو تقویت کنم و ازینکه گاهی حتی از جواب دادن به یه بچه عاجز میمونم شرمندم

اهل کتاب خوندن هستم ولی کتاب خوب نمیشناسم

هم در زمینه اسلام شناسی،هم مهدویت،هم خانواده دینی

میخواستم از شما که آگاهترین به مسائل دینی کمک بگیرم و چند تا کتاب معرفی کنید

این چند تا کتابو تو یه سایتی دیدم،به نظرتون کتابای خوبین؟ 

اگه راجبشون میدونید ممنون میشم کمکم کنید و اینکه کتابای معتبر دیگه ای هم در این زمینه ها معرفی کنید.

پیشاپیش از لطفتون سپاسگذارم🌹

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سلام بانوی بی نشان عزیز ببخشید تاپیک هاتون قفل بود خواستم تو تاپیکای بقیه مزاحم نشم اومدم اینجا او ...

سلام عزیزم

کتب خوبی هستند.کتاب اخلاق معاشرت رو نمیدونم چه کتابی هست و در چه حدیه،تا حالا نخوندم.

اگر اجازه بدید یه نگاهی بندازم و یه لیست از کتب بگم خدمتتون.فقط آخر هفته یادآوری کنید بی زحمت.

تاپیک به سوی ظهور هم فعلا قفله چون همزمان شد با امتحانات و کلاس های مجازی،انشاالله بعد از امتحاناتم باز میکنم و تصمیم دارم هفته ای یک روز اختصاص بدم به این تاپیک.