2777
2789
سمت راستت هست ؟ 

وای نی نی من تقریبا وسط متمایل به راست هستش بگو ک دخمله😍😍

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله اول از همه سلامتی مهمه از بس این روزها بچه ی سالم کم شده همش آدم دلهره داره

منم رفتم ان تی گفت همه چی خوبه بال در آوردم.اصلا جنسیت واسم اهمیت نداره فقط سلامتی

و خدایی که به شدت کافیست....
عزیزم ۱۱ و یک روز در واقع شروه هفته ۱۲ هست دیگه مگه به پزشکت اعتمادی نداری؟؟

چرا اعتماد دارم ولی خب فکر میکردم دوازده هفته باید تموم شه.دکترم گفت جنینت بیشتر بهش میخوره. احتمالا تخمک گذاریت زود بوده.ولی من چون با کیت اقدام کردم بنظرم محاسبه خودم درسته

چرا اعتماد دارم ولی خب فکر میکردم دوازده هفته باید تموم شه.دکترم گفت جنینت بیشتر بهش میخوره. احتمالا ...

عشقم به محاسبه خودت فکر نکن اصلا،من سن بارداریم تو سونوگرافیام دو روز حتی قبل تر از اخرین پریودمه 😬😬😬 مثلا به حساب پریودم دکتر ۱۲هفته و چهارروز منو ان تی فرستاد رفتم ۱۳هفته بودم

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
اصفهان کجا میری  دکتر ضرابی سر طوقچی خیلی معروفه  وهمچنین همه ی سونوهای توی امادگاه

سونوگرافی پاسارگاد ؛ دکترم معرفی کرد

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰