2777
2789
عنوان

حالت تهوع😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست
اتفاقا دیشب به همسرم داشتم میگفتم من که باردارم ولی خداییی چی میکشن کسایی که بخاطر مریضی دارن این شر ...

سلام عزیزم خوبی واسه حالت تهوعت متأسفانه راه حلی ندارم😊

اومدم بپرسم سونوی قلب رفتی

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
سلام عزیزم خوبی واسه حالت تهوعت متأسفانه راه حلی ندارم😊 اومدم بپرسم سونوی قلب رفتی

سلام عزیزم مرسی ممنون تو خوبی؟؟؟آره من هفته 6رفتم خداروشکر که قلبش تشکیل شده بود دیگه نمیرم تا سونوی ان تی شما چی رفتی؟؟؟

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مرسی ممنون تو خوبی؟؟؟آره من هفته 6رفتم خداروشکر که قلبش تشکیل شده بود دیگه نمیرم تا سونوی ...

فدات خوبم نه من یکشنبه آینده میرم...لقاحم دیر بود گفتم مطمئن باشم بعد برم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
فدات خوبم نه من یکشنبه آینده میرم...لقاحم دیر بود گفتم مطمئن باشم بعد برم

انشالله که همیشه خوبه نی نی ام سالم سالم😊😊😊اصلا خودتو نگران نکن استرس نداشته باش 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
انشالله که همیشه خوبه نی نی ام سالم سالم😊😊😊اصلا خودتو نگران نکن استرس نداشته باش 

ان شاءالله عزیزم دعاکن برام