ثنابانو73 مدیر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 653 عنوان حالت تهوع😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست دوستان کسی برای حالت تهوع بارداری روشی داره که خوب کنه؟؟؟خسته شدم بخدا از ساعت 3صبح تا الان بیدارم توراخدا راهنماییم کنین مادرای باتجربه😢😢😢😢 خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 1398/05/09 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر۶۸۶۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 اتفاقا دیشب به همسرم داشتم میگفتم من که باردارم ولی خداییی چی میکشن کسایی که بخاطر مریضی دارن این شر ... سلام عزیزم خوبی واسه حالت تهوعت متأسفانه راه حلی ندارم😊اومدم بپرسم سونوی قلب رفتی اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
ثنابانو73 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 653 سلام عزیزم خوبی واسه حالت تهوعت متأسفانه راه حلی ندارم😊 اومدم بپرسم سونوی قلب رفتی سلام عزیزم مرسی ممنون تو خوبی؟؟؟آره من هفته 6رفتم خداروشکر که قلبش تشکیل شده بود دیگه نمیرم تا سونوی ان تی شما چی رفتی؟؟؟ خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون
دختر۶۸۶۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 سلام عزیزم مرسی ممنون تو خوبی؟؟؟آره من هفته 6رفتم خداروشکر که قلبش تشکیل شده بود دیگه نمیرم تا سونوی ... فدات خوبم نه من یکشنبه آینده میرم...لقاحم دیر بود گفتم مطمئن باشم بعد برم اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
ثنابانو73 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 653 فدات خوبم نه من یکشنبه آینده میرم...لقاحم دیر بود گفتم مطمئن باشم بعد برم انشالله که همیشه خوبه نی نی ام سالم سالم😊😊😊اصلا خودتو نگران نکن استرس نداشته باش خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون
دختر۶۸۶۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 انشالله که همیشه خوبه نی نی ام سالم سالم😊😊😊اصلا خودتو نگران نکن استرس نداشته باش ان شاءالله عزیزم دعاکن برام اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏