2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه مگه سایت میذاره  بعصی وقتا گوشی رو میدم شوهرم‌میگم توروخدا التماستم کردم بهم ...

واقعا. شبایی که نت قطعه یا شارژش تموم میشه من ساعت دو خوابم میگیره راحت. ولی نت باشه این گوشی رو نمیتونی بذاری زمین تازه من پریز برق هم بالاسرمه   

واقعا. شبایی که نت قطعه یا شارژش تموم میشه من ساعت دو خوابم میگیره راحت. ولی نت باشه این گوشی رو نمی ...

منم با اینکه امشب قول دادم‌ زود بخوابم‌ بازم ب شا رژ وصلم‌ فکر کنم بازم باید ب کمک همسر متوسل شم‌ 😁

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
منم ۱۶۰ لب مرز اخرین مهره کمرم 😁

متر نکردی؟

برای من موخوره گرفته😭😭

دودلم کوتاه کنم یا ن

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
متر نکردی؟ برای من موخوره گرفته😭😭 دودلم کوتاه کنم یا ن

۷۰ سانت 

نه کوتاه نکن روغن نارگیل سیاهدونه استفاده کن حیفه 

موهایی من ۱۰۰ سانت بود به خاطر موخوره کوتاه کردم پشیمون شدم حالا که روغن استفاده میکنم اصلا مو خوره نمیزنه

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
خوش بگذرع بت

مرسی عزیزم.شماازدواج کردی؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
۷۰ سانت  نه کوتاه نکن روغن نارگیل سیاهدونه استفاده کن حیفه  موهایی من ۱۰۰ سانت بود ...

جوون یک متر😄روغن نارگیل واقعا خوب میکنه یا نه 

خیلی حیفم میاد 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
نع  مجردم

خب پس وقتی ازدواج کردی تازه قدر خونتونو میدونی😍😍😍دلت واسشون تنگ میشه‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
جوون یک متر😄روغن نارگیل واقعا خوب میکنه یا نه  خیلی حیفم میاد

اره خیلی دوستشون داشتم اما اشتباه کردم دیگه 

اره خیلی تاثیر داره نرم میکنه موخوره هم نمیزنه موهات 

روغن نارگیل یه کم سنگینه باید بعد یه ساعت بری حموم اما سیاهدونه سبکه تقریبا 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.