2777
2789

خانوما من این ماه هم قرص خوردم هم ۸ تا سینال زدم هم ۱۳ پریودی یه دونه آمپول اچ سی جی امروز ۲۴ پری هستم دردای خفیف پریودی دارم نشانه چیه؟

یکی میگفت درد پریودی زودتر از موعد شروع بشه نشانه با داریه 

برای من ک اینجور نشد انشالا برای شما بشه

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگفت درد پریودی زودتر از موعد شروع بشه نشانه با داریه  برای من ک اینجور نشد انشالا برای ش ...

شما درد پری داشتی و پزیود شدی عزیزم؟ من دردام خیلی ضعیفه ببشتر هم واژنم درد میکنه

دو سه روز دیگه بیبی چک نشون میده؛ منم دوقلو حامله شدم سه روز قبل از پریودم بیبیچک نشون داد

با آمپول؟ علائمتو میگی؟ من یکم نوک سینم درد میکنه خیییلی کم در حدی که بهش دست بزنم یکم حساس شدن واژنمم ببشتر صبح حا تیر میکشه اونم ضعیفه

دو سه روز دیگه بیبی چک نشون میده؛ منم دوقلو حامله شدم سه روز قبل از پریودم بیبیچک نشون داد

بعد من امروز ۲۴ پری هستم آخرین رابطم ۱۷ پری بود ولی روز ۱۳ آمپول زدم روزای رابطم ۱۲ و ۱۴ و ۱۶ و ۱۷ پری بودش

با آمپول؟ علائمتو میگی؟ من یکم نوک سینم درد میکنه خیییلی کم در حدی که بهش دست بزنم یکم حساس شدن واژن ...

من تخمدونم درد میگرفت یهو بعد میزد به زیر دلم بعد میرفت تو پام دردش خیلی شدید بود در حد چند ثانیه؛ میگرفت و ول میکرد؛ سینه هم اولاش بعد از آمپول داشتم بعدش کمتر شد قبل از پریود

خدایا مرررسی