واالله الان دخترا راحت کنار دوست پسراشون راحتن ....من نمازم اول وقته و کلی ختم و چله زیارت عاشورا دا ...
ببین خود ارضایی باعث میشه بعدا از رابطه جنسی لذت نبری ها
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خداروشکر که داره برمیگرده پیشت انشالله همیشه کنار هم خوش باشید
ممنونم دوستم.میشه بهت درخواست دوستی بدم؟ اگر بشه
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
😅فدات خلاصه خداروشکر ک همسرتون میان موفق باشید و درکنار هم شاد😍
مرسییی عزیزم ❤️ 😍 امیدوارم به موقعش نینی قشنگتونو بغل کنید و بوش کنید 😍 و این دوران برات زود و راحت بگذره
چطور خودارضایی میکنین؟ اگر نیاز داری عقد یا صیغه شید خب اما بنظرم فقط چون ضرر داره میگن گ ...
بهترین راه همینه دیگه ....شدیدم نیست هفته ای یبار ولی میم نکنه چله و ختمم خراب شه ....ولی خدا میبینه دیگه حضرت مریم نیستیم که .....خود حضرت فاطمه 9 سالگی ازدواج کرد من 32 ساله فقط خ ا 😢😢😢😢