واالله الان دخترا راحت کنار دوست پسراشون راحتن ....من نمازم اول وقته و کلی ختم و چله زیارت عاشورا دا ...
ببین خود ارضایی باعث میشه بعدا از رابطه جنسی لذت نبری ها
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
چله نگیر عزیزم سعی کن نیازتو با روزه گرفتن یا تغییرتغذیه کم کنی این خ ا تازه مثل باتلاقه بیشتر توش فرو میری استغفار کن گلم
اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم خداروشکر که داره برمیگرده پیشت انشالله همیشه کنار هم خوش باشید
ممنونم دوستم.میشه بهت درخواست دوستی بدم؟ اگر بشه
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
😅فدات خلاصه خداروشکر ک همسرتون میان موفق باشید و درکنار هم شاد😍
مرسییی عزیزم ❤️ 😍 امیدوارم به موقعش نینی قشنگتونو بغل کنید و بوش کنید 😍 و این دوران برات زود و راحت بگذره
چطور خودارضایی میکنین؟ اگر نیاز داری عقد یا صیغه شید خب اما بنظرم فقط چون ضرر داره میگن گ ...
بهترین راه همینه دیگه ....شدیدم نیست هفته ای یبار ولی میم نکنه چله و ختمم خراب شه ....ولی خدا میبینه دیگه حضرت مریم نیستیم که .....خود حضرت فاطمه 9 سالگی ازدواج کرد من 32 ساله فقط خ ا 😢😢😢😢