2777
2789
عنوان

چرادختر خالم باردارنمیشه؟؟😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 71 پست
شوخی میکنی. 🤔🤔🤔🤔🤔 چهار ماهه تازه.  اصلا روز تخمک گذاریشو پیدا کرده سونوگرافی داده ببینه ...

خودش چاقه

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

ما پزشک نیستیم در این موردنمیتونیم نظردهیم 

اون خودش باید بره دکتر که یه سری ازمایش بدهد تا دکتر خودش تشخیص بزاره 

ولی تایکسال عادی هس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون خودش هنوز در دورانِ رشد هس بارداربشه براش سخت میشه خب حاملگب زیرهجده سال خوب نیس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

چی ب خورده این دهه ۸۰ ها دادن ک اینقد علاقه ی شدید ب ازدواج و بچه دار شدن دارن خدا عالمه 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
۱۶ ساله میخواد باردار بشه😐من دیگه واقعن حرفی ندارم ایشون هنوز نیاز به عروسک داره.ای خدااا

چی بگم والا 

شوهرش ۳۴ سالشه😢

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
خواهر منم پارسال ازدواج کرد الان چهار ماهه در حال اقدامه داره کم کم نگران میشه ولی تا یه سال مشکلی ن ...

الهی که مشکلی نیست اما هم خودش هم شوهرش برن چکاپ، دور از جون خواهرت به من بدبخت هم گفتن تا یه سال طبیعیه که ما بعد پنج سال با بیچارگی بچه دار شدیم.