2777
2789
عنوان

هر تاپیکی میزنم همه بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 36 پست
حس میکنم همه منو نفرین میکنن ،حس میکنم بدترین خواهر شوهر دنیام

من سه تا خواهر شوهر دارم از جونم بیشتر دوسشون دارم هیچ وقت بین من ومامانشون قرار نمیگیرن اگر هم مادرشون حرف نابجایی بزنه بهم فوری میگن مامان دخالت نکن شما هم سعی کن اونجوری باشی کاری به روابط مادرت و زن داداشت نداشته باش

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 
فرش مادر عروسمون داده بهش به عنوان جهاز چندسال پیش،حالام مادرم گفت موقتی بدین بما اونم بدش اومد گفت ...

خب عزیزم مادرتون چرا رو میندازه ب عروس،،و خودشو کوچیک میکنه حتما عروستونم نیاز داره نمیده،،اگ شرایطش رو داره یه جفت بخره و راحت..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش مادر عروسمون داده بهش به عنوان جهاز چندسال پیش،حالام مادرم گفت موقتی بدین بما اونم بدش اومد گفت ...

عزیزم توقع بی جایی دارن مادرتون

چرا باید فرشی که جهازشه بده به مادرتون؟

یه مدت به عروستون کار نداشته باشید اتقدر انگولکشون نکنید بذارید با ارامش زندگی کنن 

خواستم نظر بقیه رو بدونم هر چی از دهنشون در اومد به مادرم و خودم گفتن اصلا اعصاب ندارن

اعصاب داریم شما خیلی پرتوقعین😂 مشورتم نخواستی اومدی گفتی عروسمون لج کرده فرش جهیزیشو ب مادرم نمیده مادرمم تو زندگیش دعوا  انداخته😏

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

دقیقا 👌

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من وه نه عرویه شما رو میشنلسم نه باهاش حرف زدم از حرف زدنه خودت میگم چقدر بد بخته که با شما ها سر وکله میزنه خدا مادرتو هدایت کنه که انقدر عذابش نده بیچاره رو😢😢😢

نه فدات تو خوبی اینجا همه خواهرشوهرا بی عرضن میگن عروس هرچی گفت حرف نزنیم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود