2777
2789
نی نی یار عزیز متاسفانە کاربری بە اسم فافا① چند تا تاپیک دربارە بدنسازی اینا زدە  بدون هیچ مد ...

عجب 

اگه پروتز نداره میشه به این حد رشد عضله رسوند ولی مطمعنن با تزریق استرویید وگرنه برای یک خانم خیلی خیلی بعیده

یکی کفت از من متنفر بوده؟چرا مگه من چیکارش کردم؟😂😂 باسنشو گاز زدم؟😂

🧚‍♀️
عجب  اگه پروتز نداره میشه به این حد رشد عضله رسوند ولی مطمعنن با تزریق استرویید وگرن ...

پری زاد جان ، متنفر بود ، گفت نەەەە حق ندارین پری زاد ڕو اد کنین ، هیچی از ورزش نمی دونە ، همە

ش سوالای الکی میپرسە ، میخواست ادت نکنیم ک بی سواد و بی سرو تە بودن حرفاش معلوم نشە 

ضمنا ماهمە چشم داریم ، محاااالە اون با سن دورش109 باشە 

چون خیلیییی معمولی بود نە فرم خاص ، نە پهنای خاصی 

اێن دروغا رو میگفت ک ملت رو تلکە کنە 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پری زاد جان ، متنفر بود ، گفت نەەەە حق ندارین پری زاد ڕو اد کنین ، هیچی از ورزش نمی دونە ، همە ش سو ...

وا من می سوال پرسیدم؟؟

اینجا همه از من سوال میپرسن یادم نمیاد از کسی درباره ورزش چیزی پرسیده باشم😂 

خیلیم بهم میگن برنامه بده ولی من هرگز اینکارو نمیکنم مگه برنامه دادن الکیه چه ورزشی باشه چه تغذیه

همیشه چند تا اصل کلی میگم هیچوقتم شخصی به کسی توصیه ای نمیکنم چون تا بدنشو شرایطشو ندونه کسی نمیتونه  بهش توصیه درستی بکنه

حالا متنفر باشه یا مثلا بگه هیچی بلد نیست 

برا من که اهمیتی نداره ولشکن

🧚‍♀️
وا من می سوال پرسیدم؟؟ اینجا همه از من سوال میپرسن یادم نمیاد از کسی درباره ورزش چیزی پرسیده باشم😂 ...

پری زاد خانوم ما ک همە میدونستیم  ، اون حرفو الکی زدد 

بهونەەەەش بودددد 

چون نمیخواست شما باشین 

راس میگین دربارەش حرف نزنیم 😊

منم این تاپیکو فقط ب عنوان وظیفەی انسانی و حس مسئولیتم  در مقابل بقیەیکاربرا زدم 

ک تکرار نشە این این چیزا

راستی میتونم ی سوال ورزشی بپرسم 

ازتون 

خیلی ممنون میشم تو خصوصی ج بدین

آره عزیزم تا جاییکه بتونم حتما 

خیییلی ازتون ممنونم 

پری زاد خانوم ببخشید منمن اول سایزامو می ذارم 

قد  157  وزن 58/5

دور  باس ن  98 

کمر 79

شکم 88

دور ران از پایین 55 (از بالا 57)

دور سینە 97 

ساق 35

بازو 30

سرشانە 102

بزرررگترین و بدنترین ایراد و نقص بدنم  ، بزرگی قفسەی سینەم  و اون قسمت دندەهامە 

ک ظاهرمو عین مردا کردە 😞

ب خدا هر لباسی میپوشم بهم نمیاد 

بالتنەم درشتە ، ولی انقد این قسمت زیر بغلم تا زیر دندە هام بزرگ  و گنددددە س ک دیگە بب از فکر شکم و پهلو اینا امودم بیرون😞😞😞

میشە خواااااااهشا بهم کمک کنید و راهنماییم کنید  ؟

خیییلی نا امیدم اضافە های این قسمتم هم زیادە ، حالانمی دونم چربیە یا عضلەست

خیییلی ازتون ممنونم  پری زاد خانوم ببخشید منمن اول سایزامو می ذارم  قد  157  و ...

عزیزم نسبت کمر به باسنت زیاده چربی احشایی داری 

مسلما باید چربی سوزی در کنارش بدنسازی کار کنی با تمرکز بر حجم دهی پایین تنت تا تناسب حفظ بشه حالا تغذیت هم باید اصولی باشه چون چربی شکم پهلوت باید کم بشه

اگه میتونی یه تست بادی کامپوزیشن بده تا دقیق مشخص بشه درصد چربی و عضله بدنت

قد و وزنت خیلی مهم نیست آدمایی هستن با وزن کمتر از قدشون حتی ولی درصد چربیشون بالاست 

🧚‍♀️
عزیزم نسبت کمر به باسنت زیاده چربی احشایی داری  مسلما باید چربی سوزی در کنارش بدنسازی کار کنی ...

خیلی ممنونم از توضیحات خوبتون 

میشە سوال اولمو هم جواب بدید ، ایا راهی وجو دارە ک من سایز اون قسمت از بالاتنەم رو کم کنم ؟ 

خیلی ممنونم از توضیحات خوبتون  میشە سوال اولمو هم جواب بدید ، ایا راهی وجو دارە ک من سایز ا ...

تا جاییکه چربی باشه بله صد در صد بعدش دیگه استخپان بندی و نوع عضله هست

من بدنتو ندیدم ولی اینجور که گفتی باید تمریناتت به سمت تقویت بالاتنه و حجم دهی پایین تنه باشه به اضافه حذف جربیهای اضافی کل بدن

🧚‍♀️
تا جاییکه چربی باشه بله صد در صد بعدش دیگه استخپان بندی و نوع عضله هست من بدنتو ندیدم ولی اینجور که ...

خییییلی ازتون ممنونم 

میشە تو خصوصی براتون عکس بدنمو فرستم 

میدونم تعداد سوالام خیلیاد شد  

معذرت میخوام ولی متاسفانە شهر ما مربی خان خوب ندارە 😞

وگرنە دراین حد مزاحم شما نمیشدم