2777
2789
ماشینننن!😬😉😁

جا سوییچی شو بخر    تا خودش بیاد

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خوشم اومد ازاین ب بعد منم همینکارو میکنم😍

عزیزم😍خیلی خوبه آخه گ همیشه که نباید منتظر باشیم بقیه یه کاری کنن واسمون باید خودمون اول از همه به فکر خوشحال کردن خودمون باشیم.

😂😂 ممنون از پیشنهادت😘

خواهش میکنم. ولی جدی یه جا سوییچی بخر به نیتش اگه خودشم جور نشد   

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
خواهش میکنم. ولی جدی یه جا سوییچی بخر به نیتش اگه خودشم جور نشد    

باشه عزیزم حتما،ان شاءالله که با این ایده خوب و نیت پاک شما خودشم جور بشه.بازم ممنون❤

باشه عزیزم حتما،ان شاءالله که با این ایده خوب و نیت پاک شما خودشم جور بشه.بازم ممنون❤

خواهش میکنم   

من فقط به شکم فک میکنم خودتو به ی رستوران دعوت کن و فقط بخور😍😍هر چی تا حالا نخوردی

اینم فکر خیلی خوبیه😋 ولی بچه کوچیک دارم نمی تونم بذارمش پیش کسی اگه با خودمم ببرمش میدونم خیلی اذیت میشم و بهم خوش نمی گذره.ممنون که نظرتو گفتی❤