2777
2789
واسه خودت البت دور از جون

نه بابا دختر جون.خوش باش دنیا دوروزه.بخوایم نخوایم میمیریم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خوبه بچه داری من مجردم ولی با خودم فک میکنم شاید لااقل بچه پیش ادم بمونه

بچم مشکل داره و چند وقت یبار باید جراحی بشه و میخوام کنارش باشم

اگه سالم بود غصه شو نداشتم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
وای من هیچی فقط گریه قبلا یکی بود میگفت تومنا داری الان نیستش اونم رفت😔 حاظرم کلع عمرما بدم یه رو ...

این ک طرف میاد میگه تا تهش باهاتم منو داری غم نداریو اینا وقتی طرف میره خیلی برا ادم گرون درمیاد

کاش میشد یکی بود ک مطمین بودم پیش هیشکی هیچی نمیگه ی مدت طولانی پیشش فقط گریه کنم

منم ترجیح میدم.خیییلی بداوردم توزندگی تاجایی که مجبودبه مردن شدم یه ادم کثیف میخواست ابروماببره منم براحفظ اون ابروتک ازبالاتاپایین رگادستمازدم چپوراست 

قشنگی لیاقت به اینه که هرکسی اونو نداره😉😉😉

هق هق کردم امانمیخواستم شاهدابروریزیم باشم فقط بعداینکارگفتم بیچاره بابامامانم باداغم چیکارمیکنن.فک کنم خدابراهمین حرف یه فرصت دادبهم

منم ترجیح میدم.خیییلی بداوردم توزندگی تاجایی که مجبودبه مردن شدم یه ادم کثیف میخواست ابروماببره منم ...

وای چرا اخه؟

بمیرم برادلت میدونم بعدش که جاش بمونه پشیمونی خیلی داره😔

چهارساعتوخورده ای اتاق عمل بودم ...تواوج خونریزی دستام خوابم بردبه مدت دوساعت بیدادشدم یه پیرمردکمکم کرددیگه خانوادم پیدام کردن یعدچندساعت گشتن توخیابونادکترگفت معجزه بوده تواون خونریزی که خوابت برده توکمانرفتی