2821
2789
عنوان

اعدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 58 پست
علامت سوال باید بذارید!!!

ببخشید

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
ایشون چاقو تو جیبش داشته رفته عروسی دختره.کی به این میگه غیرعمد؟ حالا احتمالا نیتش این بوده داماد ر ...

دقیقا👌

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست دارم بدونم كسايي كه مخالف اعدام كردنشن و ميگن ببخش ميتونن با اين قاتل هم خونه يا حتى هم صحبت شن ...

تز میدن عزیزم

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

فردا همصبح دونفرو که از قبل نقشه قتل یکی ازپسر  فامیلامون کشیده بودن وبا 20ضربه چاقو خیلی وحشیانه کشتنش  میخوان اعدام شن به خاطر حسادت به تیپ وقیافه واینکه توی خونه پسره خیلی عزیز بود ته تغاری بود بعداز13سال فردا اعدام میشن بعد مرگش کل خونشون از هم پاشید وضع مالی خیلی بدی دارن جوری که نون شب ندارن بابا وبرادرش خیلی زود مردن واقعا توی این 13سال مادرش با گشنگی زندگی کرد ولی رضایت نداد

فردا همصبح دونفرو که از قبل نقشه قتل یکی ازپسر  فامیلامون کشیده بودن وبا 20ضربه چاقو خیلی وحشیا ...

دیه باید بده مادر مقتول عایا

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
دیه باید بده مادر مقتول عایا

دیه یکی از قاتلا 13سال پیش پرداخته شد چون دوتایی کشته بودنش دیه یه نفر باید داده میشد تا دوتاش اعدام میشدن ولی پارتی داشتن 13سال طول کشید قاتلا دوست جونجونیش بودن همیشه توی خونه مقتول بودن

دیه یکی از قاتلا 13سال پیش پرداخته شد چون دوتایی کشته بودنش دیه یه نفر باید داده میشد تا دوتاش اعدام ...

بنده خدا

آخه برای من سواله وقتی اعدام می‌کنن پول دیه رو چجوری جور میکنن خانواده مقتول

با اینکه وضعیت خوبی ندارن خیلی هاشون

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
2824
2823
2791
2779
2792